Widok

jaką wódkę na wesele polecacie??

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam Serdecznie.Chciałbym powrócić do tematu jaka wódka na wesele.W czerwcu mam wesele i nie wiem jak a wódka byłaby dobra.Nie wiem też ile jej kupić.Może uzyskam też od was informacje o promocjach...Za odpowiedzi bardzo dziękuję

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my kupilismy spiryt ze sprawdzonego zrodla i wyszlo nas o wiele taniej niz w sklepie bysmy kupili jakikolwiek alkohol
Często bywam na weselach, średnio 4 razy w roku, przeważnie jestem kierowcą ale mam swoje zdanie, ponieważ mój narzeczony na weselach trunkuje i ogólnie słyszy się to i owo o wódeczkach...
Smirnoff, Bolls, Maximus... zepsuły się strasznie.
Polecam Sobieski... i taki wybór będzie na moim weselu.
Pozdro...

my mamy smirnoffa, zazwyczaj taka wódka była na weselach w naszej rodzinie, wiec myślę że sprawdzona

w moim towarzystwie pije się sporo wódki (kurcze, zabrzmiało jak jakaś grupa alkoholików;) co jest pewne to, że każda wódka ma inny smak i najlepiej samemu spróbować... ale moi znajomi (ze mną włącznie) na pierwszym miejscu stawiają FINLANDIĘ i WYBOROWĄ. porównanie wyborowej z luksusową jest dla mnie jakąś totalną pomyłką, zarówno jakość jak i cena zupełnie się różnią!!!!

gusta są różne, więc każdy wybiera co innego :)

cenowo jak maximus wychodzi?

my mielismy luksusową tanio,dobrze wchodzi i nie ma kacyka:)
a moj narzeczony kupil PANA TADEUSZA...kurcze ale widze ze nikt takiej nie ma, czy to niedobra wodka?!? ratunku....:)

a jak jesli chodzi o ceny? za ile sa wodki? i gdzie najlepeij kupowac? podobno w makro i selgrosie tak? sa jakies okresy promocyjne na alk?

Jaka jest dobra Sobieski czy Maximus...

jaka jest lepsza...?Sobieski czy Maximus...jak myślicie??

my mamy bolsika za 17zl

My mamy sobieskiego :-))))))))

jakie to źródło??Pewnie jakiś lepszy sklep co??Jak się kupuje w tych lepszych sklepacz to chyba nie ma podróbki co..??Jednak znów maximus....

my mamy maximusa,na weselu siostry narzeczonego byl maximus nikt nie narzekal. KUpilismy z tego samego zrodla co ona wiec mysle ze bedzie ok;)
Na wodkach sie nie znam, jak dla mnie wszystkie ochydnie smakuja;)))
jak ktos bedzie pil do upadlego to i tak bedzie chorowal nastepnego dnia;)

My napewno Sobieski :)

święte słowa...oby więcej takich ludzi jak ty...jednak warto posłuchać opini innych..czekam na wasze opinie...

wszystkie wodki podrabiaja, to nie ma reguly, ktore czesciej
trzeba kupic z pewnego zrodla (hmmm...tylko skad wiedziec ze jest pewne???) i tyle
a wybarc ta, ktora nam smakuje, goscie to goscie, jednym bedzie smakowac, innym nie, przeciez sondazu wsrod gosci robic nie bedziemy...
wybrac najodpowiedniejszy dla nas smak i cene - tym sie kierowac
ja słyszałem że najczęściej podrabiana to również smirnoff.ponieważ ma coś z nakrętką...niby zwykła.słyszałem że można ją kupić za 14 zł......

hmm...a ja nie zgodze się ,że Wyborowa jest tanią wódką na równi z Luksusową :) bo tak nie jest... i chyba po każdej wódce można "chorować" jak się przesadzi

nie zgodze sie - jest bardzo duza roznica w smaku roznych wodek
a kazdemu co innego smakuje, wiec wszystkim i tak sie nie dogodzi
do góry