Widok

jaką wódkę na wesele polecacie??

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam Serdecznie.Chciałbym powrócić do tematu jaka wódka na wesele.W czerwcu mam wesele i nie wiem jak a wódka byłaby dobra.Nie wiem też ile jej kupić.Może uzyskam też od was informacje o promocjach...Za odpowiedzi bardzo dziękuję

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mielismy 0,7 na głowę z poprawinami i sporo zostało...choć nie załowali sobie goście;)
ja mimo wszystko mysle,ze to za duzo. zreszta poprawiny nie trwaja do rana.
mysle, ze 0.7 wystarczy

jak miałaś bez poprawin 0,5l na głowę to ja z poprawinami będę musiał kupić litr...a mam 110 osób...więc kupi się sporo....

ja miałam 0,5l - wesele bez poprawin

też nie mam pojęcia ile wódki na wesele...podobno liczy się 1 litr na głowę...

ja mam tez wesele w czerwcu i tez sie zastanawiałam jaka wódke kupic i ile.Chyba kupie BOOlsa 20 zł za 0,7l w hipermarketach bo tam najtaniej a ile to nie mam pojecia:(
DZIEKI ZA SUPER WYPOWIEDZ...MYŚLE ŻE WIĘKSZOŚĆ LUDZI NA FORUM ZGODZI SIĘ Z TOBĄ....

Ja swego czasu barmanka moge powiedziec jedno że po kilku to one zatracaja smaki wszytskie sa podobne:)niestety taka prawda...ale żeby miec pewność to zrobiłam test smaku i mnie najlepiej podeszła wódka wyborowa, ale gusta innych wykazały na sobieskiego...odradzam smirnoffa normalnie sam spirutus...finlandia jest dla koneserów-jest jakby gęstsza tkal lepka,lekko słodkawa...maximus może byc...pan tadeusz super ale cięzko sie nalewa więc na wesel odpada...była jeszcze jedna ale niesety juz wycofana-wodka królewska. Reasumujac SOBIESKI prosto z fabryki w starogardzie co gwarantuje jakość( i cena przy wiekszej ilości do negocjacji)
WYBOROWA to jest wódka:)

my mielismy Smirnoffa

a Pan Tadeusz nie jest drogi-cena taka jak za Bolsa czy Smirnoffa

Moim zdaniem Sobieski. Dobra, niedroga. Z drozszych: Finlandia i Pan Tadeusz. Tylko czy warto wydawac tyle kasy na vodke? Po paru kieliszkach gosciom przestanie zalezec jaka vodke pija;)

Pozdrawiam:)
Jakie wódeczki preferujecie...??

na święta w makro pewnie będą jakieś promocje...w styczniu była promocja sobieskiego za 19 zł.

świetnie że tyle opini piszecie,widze że większość z was preferuje Sobieskiego...a ja nastawiałem się na Mmaximusa...chyba jednak sobieski...jak myślicie?

świetnie że tyle opini piszecie,widze że większość z was preferuje Sobieskiego...a ja nastawiałem się na Mmaximusa...chyba jednak sobieski...jak myślicie?

goscie napewno zauwaza, u nas to by nie przeszlo

jezeli masz ze sprawdzonego i wyprobowanego zrodla i dobrze rozrobiony to naprawde nie ma roznicy przynajmnie dla mnie
a miedzy wodkami nie czuje roznicy a nie jestem zwolenniczko wodki czy to spiryt rozrobiony czy wodka bols.absolut.smirnof itd.dla mnie to wszystko ma ten sam smak
na spirytus bym sie nie zdecydowala...

sobieski,

do góry