Widok

jaki bukiet do tej kiecki??? POMÓŻCIE!

Wesele Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny powoli muszę się rozglądać za bukiecikiem do kiecki!!!! Może macie jakieś pomysły? Wiem że chciałabym dodatki pomarańczowe! Wiem że pomożecie, czekam więc na jakieś propozycje :-)))) pozdrówka

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wiesz każdy może doradzić tzn wybrać za kogoś ale czy to tak naprawdę jest dobre, może ty potrafisz powiedzieć który dla ciebie się najbardziej podoba ale nie zapominaj że każdy ma inny gust tym bardziej że nie wiesz jak wygląda panna młoda
czasem śmiać mi się chce....
dziewczyna ma problem, tsz wg niej jest to problem, wiec prosi o radę :
"jaki bukiet do tej kiecki"?
wg mnie to znaczy, że dziewczyna nie potrafi się zdecydować, prosi o propozycję tego co może pasować, a wy ( a przede wszystkim nieoceniona Dori) obsypujecie ją wiązankami, o różnych formach, kolorach, wielkości, kwiatach, i jak sie dziewczyna ma zdecydować, skoro ma problem z decyzyjnością, a nie dostępem do zdjęć bukietów, pomoc jak w mordę strzelił :)
moim zdanie najbardziej do tej sukni będzie pasował bukiet klasyczny, nieduży, bardzo podobają mi się te bukieciki z samej lawedny- prostota i elegancja. Natomiast bukiet duży bardzo mocno zdobiony będzie się gryzł z tak bogatą suknią aha i nie zapomnij że przy wyborze bukiet najważniejsza jest kolorystyka bo musi nie tylko pasować do sukni ale najbardziej do twojego typu urody, pozdrawiam
ja bede miała powiedzmy że podobna sukieneczke i tez chce bukiet ecru-łosoś (taki pastelowy) i zdecydowałam się na ten:

image

Jusia.... wspaniała sukienka, naprawdę!!!

a co to za model tej sukienki? z ktorej stronki? moze ktoras ma na sprzedaz? ;)

podobno ktoś pisał że w Wejherowie jest ta kiecka :-) byś musiała sprawdzić!!!

ok,juz wiem skąd ja masz.Szkoda że nie ma jej w trojmiescie.Myslalam ze z Marietty bo tam chyba maja U.Mateje
Jusia szyje tą suknie :-)

Jusia* skąd masz sukienke?Z Marietty?Jest śliczna!Wypozyczasz ja czy kupiłaś?
hop do góry, dziewczyny może macie coś nowego bo ja nadal nie zdecydowana buuuu

Jusia,

gdzie zdobyłas tą suknię?

Dzięki.
Odważna z Ciebie dziewczyna ;)

Nilaya ta kiecka to kolekcja Urszula Mateja 2007, podaje link do stronki:
http://www.modaslubna.pl/salon/kolekcja.htm, niestety nie można jej w Trójmieście przymierzyć :-( ja szyję ją "w ciemno" w Pruszczu Gd.! Cieszę się żę Ci się podoba pozdrówka

Cześć,
Ja trochę tak nie na temat :)
Śliczna ta suknia. Z jakiego salonu ona jest?

Dzięki asienka :-)))))

Jusia,

tutaj masz duzy wybor - podzial wg kolorow i kwiatow, moze cos wygrzebiesz dla siebie?? :)

http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=28527

dziewczyny dziękuję za rady :-)))) ale kurcze dalej się zdecydować nie mogę buuuuuu

i na co sie zdecydowałaś?????

ja bym dobrała do tego bukiet w kszatłcie rożka/ bumerangu o lekkim łuku podobny do tego który miała beatka 81 ale z delikatniejszych nieco w barwie kwiatów- rożek jako nawiązanie do wycięcia sukni z przodu nie zwarty,z bity ciasno ale nieco frywolny;)z wystajacymi listkami gałzkami trawkami oczywicie wszystko subtelnie może znajdę gdzieś fote to wkleję.
do góry