Widok
czasem śmiać mi się chce....
dziewczyna ma problem, tsz wg niej jest to problem, wiec prosi o radę :
"jaki bukiet do tej kiecki"?
wg mnie to znaczy, że dziewczyna nie potrafi się zdecydować, prosi o propozycję tego co może pasować, a wy ( a przede wszystkim nieoceniona Dori) obsypujecie ją wiązankami, o różnych formach, kolorach, wielkości, kwiatach, i jak sie dziewczyna ma zdecydować, skoro ma problem z decyzyjnością, a nie dostępem do zdjęć bukietów, pomoc jak w mordę strzelił :)
dziewczyna ma problem, tsz wg niej jest to problem, wiec prosi o radę :
"jaki bukiet do tej kiecki"?
wg mnie to znaczy, że dziewczyna nie potrafi się zdecydować, prosi o propozycję tego co może pasować, a wy ( a przede wszystkim nieoceniona Dori) obsypujecie ją wiązankami, o różnych formach, kolorach, wielkości, kwiatach, i jak sie dziewczyna ma zdecydować, skoro ma problem z decyzyjnością, a nie dostępem do zdjęć bukietów, pomoc jak w mordę strzelił :)
moim zdanie najbardziej do tej sukni będzie pasował bukiet klasyczny, nieduży, bardzo podobają mi się te bukieciki z samej lawedny- prostota i elegancja. Natomiast bukiet duży bardzo mocno zdobiony będzie się gryzł z tak bogatą suknią aha i nie zapomnij że przy wyborze bukiet najważniejsza jest kolorystyka bo musi nie tylko pasować do sukni ale najbardziej do twojego typu urody, pozdrawiam
ja bym dobrała do tego bukiet w kszatłcie rożka/ bumerangu o lekkim łuku podobny do tego który miała beatka 81 ale z delikatniejszych nieco w barwie kwiatów- rożek jako nawiązanie do wycięcia sukni z przodu nie zwarty,z bity ciasno ale nieco frywolny;)z wystajacymi listkami gałzkami trawkami oczywicie wszystko subtelnie może znajdę gdzieś fote to wkleję.