Widok

jaki jest Bravoton?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie ponieważ przeczytałam wiele pozytywnych informacji o zespole i chciałabym się z nimi spotkać i posłuchać. Czy może ktoś mi przesłać demo na maila jeśli oczywiście ma i ile kosztuje ten zespół.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę że na spotkaniu bęziesz mogła ich posłuchać i dowiesz się też o aktualną cene. (Jeśli ktoś miał niedawno wesele, a umowe podpisywał np. 1,5 roku temu to cena mogła już ulec zmianie).
Pozdrawiam
kasia
www.tandem.digfot.com
powiem tak.

Mieliśmy ich na weselu, koleżanka siedziała tak , że ich nie widziała i nie zwracała uwagi na scenę, po godzince tak, skumała się ze to jest zespół a nie radio:)
Super zespół, idealny na wesela, solówki na saksofonie rewelacja, ludzie bawili się na całego.
Polecam w 100 % nie zawiedziecie się. Pan Piotr miły i naprawde super prowadzi zespół.
Zero fałszu.
Godni polecenia.!!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na spotkanku dostaniesz cala plytke z ich wykonaniem, poza tym sa rewelacyjni, ja ich mialam i polecam ich w ciemno brac nawet w ciemno ;))

My mieliśmy hehehe:)

Mniej, więcej ile zespół kosztował wcześniej:)
jest REWELACYJNY!
mielismy ich 26 maja 2007 na swoim weselu i bylismy bardzo zadowoleni, goscie zachwyceni, kumpela nwet prosila o namiary do nich na swoje wesele:)
normalnie biorą chyba 1800 zl, ale ze my bralismy slub w maju- a to nie jest super popularny m-c- to placilismy 1500 zł
serdecznie ich polecam!!!
super myślałam ze droższy. dziękuję za wszelkie informacje :) muszę koniecznie spotkać się z zespołem:)
donwojto, chciałam sie jeszcze zapytać co oznacza "hehe" w wypowiedzi:) czy byliście może niezadowoleni z zespołu?
ten donwojto to poprostu moj mąż i mi wytyka tym "hehe" ze napisalam "mialam" a nie "mielismy" :)
no wiec MIELISMY bravoton i sa BOSCY :)))))

mam jeszcze jedno pytanie czy ma ktoś może próbke demo, chociaż jedną piosenkę , którą mógłby mi przesłać na maila?
www.bravoton.wizytowka.pl

na tej stronce mają pliki demo do pobrania
byłam na tejs tronie ale te pliki chyba są już nieaktualne , ponieważ nie chcą się otworzyć:(
zero fałszu ???????????? no nie wiem.
ostatnio niektórzy mocno krytykowali ich demo może wymieniają na nowe
noka napisz prosze gdzie ich słyszałas?
Byłam gościem na weselu gdzie grali , potem jeszcze na festynie z ich udziałem. Ogólnie nie jest tak źle , tyle , że zachwalanie ich czystości śpiewu , to przesada. Naprawdę. A z muzyką obcuję na co dzień. Ale ludziom się ponoć podobają..
a gdzie na weselu sie bawiłas z nimi? jaka data? mam wrazenie jakbys przepisała to co juz kiedys napisałas słowo w słowo
Dlaczego na Nią napadasz? Bo ma inne zdanie, niż Ty? Nawet, jeśli przepisała to samo, to co w tym złego...? Nie wiem dlaczego, ale coraz bardziej odnoszę wrażenie, że to zachwalanie Bravotonu to sprawka przyjaciół, lub znajomych... Mnie osobiście w ogóle nie przypadli do gustu. Ale, co człowiek, to inny gust, na szczęście...

Jola
nie napadam na nia w zadnym wypadku!!! poprostu chciałabym jakies fakty skoro mowi ze była gosciem na weselu to chyba nie problem powiedziec gdzie i kiedy było wesele.Przynajmniej bedzie bardziej rzeczywiste ze naprawde słyszała zespoł na zywo a nie sciemnia
do góry