Widok

jaki kolor w przedpokoju-szukam inspiracji:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zeby nie bylo za ciemno ani za jasno..przedpokoj dosc duzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam beż...ale zastanawiam sie nad pomalowaniem go na jasny szary

szarosci ostatnio bardzo mi się podobaja

image
image
My mamy z Dekorala, bezowy kaszmir-jest cudny, pasuja do niego moje dodoatki z drewna;)...

http://www.studiodekoral.pl/pl/dlaprasy/wiadomosc/2/0/farby_ze_swiata_mody_od_sigmakalon_deco_polska.html

image

image

hm to chyba jeszcze zależy od tego w jakim stylu masz mieszkanie, my będziemy dawać kolor ciepły np. ecru (może nawet taki troszkę ciemniejszy) bądź capucino gdyż mamy elementy ciemne drewniane i tak będzie nam to pasowało :) to chyba jest też tak, że bardzo ciemne kolory zmniejszają optycznie powierzchnie, a jasne powiększają

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
biala czekolada lub cynamon albo i jedno i drugie na roznych scianach

image
do "ciepłego" drewna własnie bardzo dobrze pasują chłodniejsze odcienie

image
image
to ja pokze jaki kolor wybral moj mezus do przedpokoju...ja chcialam wpadajacy w fiolet ale wiem ze kocha niebieski i zostal taki a ten zielony to pistacja...farby z flugera...do niebieskiego juz sie przyzwyczailam;P

image
image

imageimage
jolga ta pistacja świetna, ja uwielbiam szarości i oliwke. Teraz z dekorala mech bardzo mi sie podoba i chyba zmienie kolor przedpokoju wlaśnie na taki mech :-)

image

ja mam zołty ale chce przemalowac na karmazynowa czerwien pieknie wyglada i do tego odpowiednie oswietlenie:)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
W pierwszym mieszkanku gdzie mailam ogromny i wysoki korytarz wymalowałam na krwistą czerwień było cudownie.Teraz na nowym marzyła mi sie ciemna jagoda,ale korzytarz o wiele mniejszy i wymalowałam 2 ściany na pistacje a dwie na żółto taki bardziej cytrynowo-kanarkowy:)oczywiście wymiennie, a ostatnio kupiłam w ikei naklejane na ściane maki i jest teraz super:)

image

image

nie wiem czy ta propozycja juz byla, ale: ciemniejsza ciepla oliwka lub szary taki słoniowy a do każdego z koloru:ozdobny zacierany tynk;) + ładne podświetlenie.
ja mam ciemny pomarańcz - mexican chilli - czy jakoś tak - wg mnie wygląda extra
polecam malinowy ogrod ze sniezki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

do góry