Widok

jaki krem na noc +30 ??

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Witam!
Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w końcu udało mi sie znaleźć krem pasujacy to niestety na skórze koło nosa robią mi się zaczerwienienia i skóra zaczyna się łuszczyć... Czy ktoś ma podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cukier puder i żółtko

Ja osobiście bardzo często korzystam z profesjonalnych kosmetyków firmy BIELENDA, więc wydaje mi się, że i Ty znajdziesz tam coś odpowiedniego dla siebie. Produkty zamawiam z hurtowni, bo ceny są nieco bardziej korzystne niż w sklepach. Najczęściej zamawiam właśnie tu KLIK :)

Hejka! Od pewnego czasu używam kremu Richevon na zmarszczki i dla mnie jest bardzo okej. Mam spore zmarszczki pod oczami, po 2,5 tyg od stosowania zaczęły zanikać, skóra jest jędrniejsza i ultra nawilżona.

U mnie zawsze się sprawia zwyczajna Nivea w niebieskim opakowaniu. Według mnie najlepszy krem, który się nadaje niemał do wszystkiego.

Polecam zajrzeć na stronę firmy Creamy - tam jest ankieta potrzeb i indywidualnie dobierają Ci naturalne kosmetyki do pielęgnacji twarzy. Sama korzystam z ich hydrolatu z pomarańczy i kremu z olejem moringa i jestem zachwycona. Można kupić online :)

A sprawdzacie składy kosmetyków? Bo ja jestem zwolenniczka kosmetyków naturalnych. I na noc używam REVITALISING NIGHT SOLUTION. To bardzo drogi krem bo marka jest luksusowa. Ale krem zawiera bogatą w bioaktywne elementy naturalną bajkalinę, charakteryzującą się silnym działaniem przeciwutleniającym. Jest bardzo wydajny. Skóra regeneruje się najlepiej w nocy, więc dobry krem na noc to podstawa.

Mi bardzo pomógł odmładzający krem na noc z olejem z pestek opuncji figowej i olejem arganowym BioAgadir. Bardzo skutecznie nawilża, odżywia, regeneruje. Ma przepiękny zapach i super konsystencję.

ja też mam z wyciągiem z opuncji krem ale i z aloesem , z Bielendy z serii Botanic Spa Rituals, fajnie się wchłania, ma fajną konsystencję , polecam

Nie kupuje juz jakis czas niczego czego skladu nie rozumiem. Przy moich problemach z cerą nie ma szans żebym kupowała cokolwiek w ciemno. Lekarz mmi mówil zeby najlepiej szukac kosmetykow z pantenolem i PCA w składzie ktory jak sie okazalo jest w kremie Cetaphil DA Ultra. Chodzi o zawiązanie cząsteczek wody i utrzymanie stałego poziomu nawilżenia skóry. Polecam bo działa bardzo odżywczo, głeboko wnika w skore i ja odbudowuje co jest wazne zwlaszcza gdy skora jest po przejsciach...

Polecam Ci naturalny krem Bio Agadir z olejem z opuncji figowej - w takim srebrnym słoiczku. Jest naturalny, więc nie powinno Ci się nic dziać :) a w razie czego przerzuć się na oleje :D ta firma też ma spoko ofertę - oleje z opuncji figowej i oleje arganowe

Kilka dobrych firm kosmetycznych:
Body shop
ecospa
oraz veleda
Mają bogate kosmetyki

Pamietaj również o tym, że ważne jest codzienne przeprowadzanie peelingu bo właśnie peeling odmladza:
https://www.trustedcosmetics.pl/co-to-jest-mikrodermabrazja/

Bardzo dobre działanie może dać mikrodermabrazja.

Taką nowością na naszym rynku są kremy z serii pause . jest to marka sklepu internetowego https://sklep.barwa.com.pl/ Do tej pory stosowałam różne kremy, ale bez jakiś większych rewelacji. Dopiero te kremy coś dobrego dają mojej cerze. Fajnie się wchłaniają, cera jest taka gładka i odpowiednio nawilżona aż trudno uwierzyć. Kremy dedykowane są dla kobiet w różnym wieku. Ja używam +30 stosownie do moich latek. Na noc mam https://sklep.barwa.com.pl/pause/231-krem-na-noc-30-pause.html

Ja preferuję Bielendę i serię Rose Care. Bardzo fajny jest krem różany nawilżająco-kojący. Wydaje mi się chyba jeden z najlepszych jeśli chodzi o tę półkę cenową ;)

Ważne jest nawilżanie już po dwudziestym roku życia tak robią kobiety we Francji ich cera jest nienaganna.

Na noc generalnie nie trzeba nakładać kremu. Skóra powinna wtedy odpocząć.

A ja słyszałam, że to wcale nie przeszkadza, sama nakładam krem richevon rano i wieczorem i właśnie oprócz skutecznego działania przeciwzmarszczkowego to fajnie nawilża moją skórę i rano moja cera jest wypoczęta.

Na moje zmarszczki pomogl krem bio agadir z olejami z opuncji i arganowym. Nieporownywalny do drogeryjnych produktow, jak raz sie go sprobuje to naprawde nie mozna wrocic do kremow z drogerii bo jest ogromna roznica.

Olejek macadamia jest dobry do skóry mieszanej. AA również ma dobre kremy z przedziałem na dzień i na noc.

Może sprawdź kremy nacomi? U mnie się świetnie sprawdziły.

ja tez z ciekawosci kupialm ten krem i super na mnie dziala :) stosuje dopiero dwa tygodnie a juz czuje ze mam bardziej nawilzoną skóre. różnicy w zmarszczkach jeszcze nie zauważyłam ale na to pewnie trzeba poczekac. Ale ma tyle dobrych opinii ten krem ze sadze ze warto czekać :)
do góry