Widok

jaki materac sypialniany?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jaki najlepiej kupić tak do 1000 zł? Zastanawiam się nad kieszonkowym. Lubię spać na twardym ale wiem, że ważne jest podparcie z osobna każdego odcinka kręgosłupa. Czy wkład kokosowy jest korzystny przy materacu kieszonkowym, czy ten kokos nie odkształca się po jakimś czasie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyszukiwarka też nie działa?????

było kilka wątków o materacach sypialnianych - poszukaj i poczytaj
wiem , że chwalą te materace Sułtan z ikea nie wiem czy byłas oglądac je ? , swego czasu zastanawiałam sie nad jego zakupem ale ostatcznie wybrałam inne rozwiązanie i materac juz nie był mi potrzebny
No właśnie swego czasu oglądałam te w ikei ale jakoś wówczas nic mi nie podpasowało, teraz rozglądam się na allegro co i jak i zastanawiam się nad tym kokosem.

A że były takie wątki to co z tego, szybciej i łatwiej dla mnie jeśli ktoś mi odpowie na mój wątek, to nie muszę tracić czasu na rozczytywani się w starych wątkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poczytaj tu
http://www.materace.sklep.pl/warto_wiedziec
dzięki :)
my mamy ten

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90156346/

i bardzo sobie chwalimy :)
image
160 x 200 cm
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry