Widok

jaki materacyk do łóżeczka turystycznego?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny jaki materacyk jest najlepszy do takiego łóżeczka?
chodzi mi czy piankowy czy jaki?
pozdrawiam i dziekuje
image[/url]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam piankowy i jest według mnie do d...
image
image
no właśnie chciała bym uniknąć takiej reakcji :-) dlatego pytam jaki ajlepszy do takiego łóżeczka
image[/url]
image
ja mam gryka-kokos i jest ok.
image

Materacyk do łóżeczka turystycznego z założenia jest do d..., bo musi być cienki. Nie zaleca się kupowania normalnych materacyków, bo w połączeniu z elastycznymi bokami stwarzają ryzyko uduszenia dziecka.
O tym nie wiedziałam, ale prawdopodobieństwo uduszenia wydaje się być podobne, jak w przypadku lozeczka ze szczebelkami, przynajmniej z ochraniaczem. Czy chodzi o to, ze dziecko wcisnie glowke miedzy materac a scianke? To jest dość trudne.
"rz" - to długa historia

Ja mam łóżeczko drewniane.Materacyk mam gryka-kokos.Jest ok.Mały się nie zapada,materacyk się nie odkształca itd.Dorianek lubi się bawić w łóżeczku:-)Dużo też nie kosztował ok.80zł.Też się zastanawiam czym wyścielić łóżeczko turystyczne,bo jak będę na urlopie to w takim mały będzie spał.Może wystarczą dwie grube kołdry.
image

image
ja tez polecam gryka kokos.
radzę sprawdzić czy w gryce nie ma robaczków
Ja mam 2 łóżeczka turystyczne (brak miejsca ) i w obydwu mam materacyki piankowe,jeden jest miękki drugi twardy i ten twardy zdecydowanie lepszy ,jak przymierzałam do nich taki "normalny" jak do drewnianego gryka-kokos ,wyglądało dziwnie i był zdecydowanie za gruby bo "odstawały" ścianki a przy obecnym nie ma takiego problemu .Ale namieszałam ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry