Widok
jaki prezent na 30??
dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, szukam inspiracji na prezent. Moja najukochansza siostra cioteczna ma niedlugo 30 urodziny a ja nie mam pojecia co jej kupic, chce zeby to bylo cos wyjatkowego bo kocham ja nad zycie i chce jej sprawic przyjemnosc. wiem,ze to wszystko zalezy od tego co lubi i w ogole,ale ona nie ma zadnego hobby ani nic co zbiera czy konkretnie potrzebuje,wiec moze macie jakies pomysly? albo moze co Wy byscie chcialy dostac??
bede wdzieczna za pomoc :)
pozdrawiam
olka
bede wdzieczna za pomoc :)
pozdrawiam
olka
ja tez myslalam o bonie upominkowym, ale to takie jakies malo od serca ze tak sie wyraze...ja wlasnie sobie pomyslalam, ze moze zaprosze ja do salonu kosmetycznego na jakis masaz czekoladowy,relaksacyjny albo cos podobnego i do tego jakis upominek..
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
tak zgadzam sie, zegarek super sprawa tylko ze wlasnie ona juz ma zegarek z grawerem od meza na urodziny....z tym salonem tez sie zgodze wyjdzie i zapomni,ale ja sobie tak myslalam,ona biedna siedzi caly dzien z 2 malych dzieci w domu, jest zmeczona i zaniedbana, a to naprawde ladna dziewczyna wiec chcialabym jej zapewnic choc godzine relaksu tylko dla niej...
a poza tym... Ala trafila do szpitala z zagrozona ciaza na tydzien przed moim slubem,a miala byc swiadkiem i w ogole najwazniejsza dla mnie osoba, wiec pojechalismy do niej do szpitala w pelnej krasie na drugi dzien po weselu. zrobilismy sobie wszyscy zdjecie wiec pomyslalam ze dodatkowo na pamiatke wywolam te zdjecia i oprawie je w ramki...
co wy na to?
a poza tym... Ala trafila do szpitala z zagrozona ciaza na tydzien przed moim slubem,a miala byc swiadkiem i w ogole najwazniejsza dla mnie osoba, wiec pojechalismy do niej do szpitala w pelnej krasie na drugi dzien po weselu. zrobilismy sobie wszyscy zdjecie wiec pomyslalam ze dodatkowo na pamiatke wywolam te zdjecia i oprawie je w ramki...
co wy na to?
ok to teraz pytanie czy znacie jakies przyjazne miejsce, gdzie wykonuje sie masaze itp?wiem ze tego jest masa,ale chodzi mi o cos sprawdzonego i w rozsadnej cenie oczywiscie :)
no i najlepiej w rumi, choc wiem,ze z tym moze byc ciezko, ale wszedzie byle nie w gdansku bo to za daleko...
pozdrawiam i czekam na jakies wskazowki :)
no i najlepiej w rumi, choc wiem,ze z tym moze byc ciezko, ale wszedzie byle nie w gdansku bo to za daleko...
pozdrawiam i czekam na jakies wskazowki :)