Widok

jaki prezent na 30??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny potrzebuje waszej pomocy, szukam inspiracji na prezent. Moja najukochansza siostra cioteczna ma niedlugo 30 urodziny a ja nie mam pojecia co jej kupic, chce zeby to bylo cos wyjatkowego bo kocham ja nad zycie i chce jej sprawic przyjemnosc. wiem,ze to wszystko zalezy od tego co lubi i w ogole,ale ona nie ma zadnego hobby ani nic co zbiera czy konkretnie potrzebuje,wiec moze macie jakies pomysly? albo moze co Wy byscie chcialy dostac??

bede wdzieczna za pomoc :)

pozdrawiam
olka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak nie na temat - w koncu udalo mi sie zalogowac wiec olenka_21 ze znaczkiem ~ i ja teraz ta zalogowana to dwie te same osoby :P

czekam na wasze podpowiedzi ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam stronkę www.wyjatkowyprezent.pl

Myslałam,że tam są same straaaasznie drogie "imprezy",ale można znaleźć dużo fajnych rzeczy, nie aż tak drogich. Oczywiście są i takie za 50 000 jak lot MIGiem, ale są i fajne masaże, kursy tańca. Sprawdź:)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
może zegarek, bo gdy za każdym razem spojrzy na niego to bedzie myslala o tobie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam to samo co Jenn, ja stamtąd chcę moim rodzicom na 30 (:)) rocznicę ślubu sprezentować romantyczny masaż.
A ja od dziś zbieram kaskę na skok ze spadochronem dla męża:)))
mam jeszcze 8 miesięcy do jego urodzin więc chyba mi się uda:)
ja zawsze jak jestem niezdecydowana co kupic, to zawsze daję w prezencie bon upominkowy do empiku, tam jest taki wybór różności że każdy znajdzie coś dla siebie,
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja tez myslalam o bonie upominkowym, ale to takie jakies malo od serca ze tak sie wyraze...ja wlasnie sobie pomyslalam, ze moze zaprosze ja do salonu kosmetycznego na jakis masaz czekoladowy,relaksacyjny albo cos podobnego i do tego jakis upominek..

Olenka świetny pomysł; każda z nas chciałaby dostać taki prezent!
ten zegarek to fajny pomysl a na nim napis graqwerowany na przyklad:)
gdybym ja mialam wybrac co dostac wolalabym zegarek.salon kosmetyczny tez fajna sprawa ale wyjdzie i zapomni;) Zegarek bedzie miala zawsze...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak zgadzam sie, zegarek super sprawa tylko ze wlasnie ona juz ma zegarek z grawerem od meza na urodziny....z tym salonem tez sie zgodze wyjdzie i zapomni,ale ja sobie tak myslalam,ona biedna siedzi caly dzien z 2 malych dzieci w domu, jest zmeczona i zaniedbana, a to naprawde ladna dziewczyna wiec chcialabym jej zapewnic choc godzine relaksu tylko dla niej...
a poza tym... Ala trafila do szpitala z zagrozona ciaza na tydzien przed moim slubem,a miala byc swiadkiem i w ogole najwazniejsza dla mnie osoba, wiec pojechalismy do niej do szpitala w pelnej krasie na drugi dzien po weselu. zrobilismy sobie wszyscy zdjecie wiec pomyslalam ze dodatkowo na pamiatke wywolam te zdjecia i oprawie je w ramki...

co wy na to?

Olenka a moim zdaniem jak siedzi w domu z dziećmi to tym bardziej ucieszy się z takiej wizyty w salonie z masażem. Dlaczego miałay zapomnieć? ja wiele razy byłam gdzieś RAZ, jeden jedyny RAZ i pamiętam wszystko doskonale, to co ważne i wyjątkowe zostaje w naszej pamięci/wspomnieniach na zawsze.
świetny pomysł naprawdę!!! :-) a do tego jesli nie zegarek to moze cos z bizuterii ladnego jesli lubi nosic oczywiscie.ja uwielbiam dostawac np srebrną bizuterie,choc nie kazdy nosi i lubi oczywiscie.No ale tak samo jak zegarek bedzie ją miala zawsze.
ok to teraz pytanie czy znacie jakies przyjazne miejsce, gdzie wykonuje sie masaze itp?wiem ze tego jest masa,ale chodzi mi o cos sprawdzonego i w rozsadnej cenie oczywiscie :)

no i najlepiej w rumi, choc wiem,ze z tym moze byc ciezko, ale wszedzie byle nie w gdansku bo to za daleko...

pozdrawiam i czekam na jakies wskazowki :)

BON PODARUNKOWY W SALONIE KOSMETYCZNYM
Prezent na urodziny,rocznice-zabieg czekoladowy -GDYNIA
792 803 255 VIS A VIS DWORCA GŁÓWNEGO
Moze cos z ciuszkow? torelle(pl) tu znajdziesz napewno fajny prezent:) pozdrawiam
może bon do spa albo buduarowa sesja fotograficzna?:)
Fajne gadżety znajdziesz na emilosc.pl
Jest tam też duży wybór bielizny na każdą okazję
podbijam :)szukam inspiracji - prezent na 30 ur kolezanki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (177 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Szkola podstawowa nr 60 i nr 77 (3 odpowiedzi)

Prosze o opinie rodzicow, ktorych dzieci chodza do tych szkol. Co Wam sie podoba, co nie, jakie...

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

do góry