Widok

jaki smoczek naprawdę wolnoprzepływowy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Doświadczone mamy, napiszcie jakie butelki ze smoczkiem wolnoprzepływowym polecacie. Mój synek ma 1,5 miesiąca- karmię go piersią i butelką (z moim mlekiem) i jeszcze nie trafiłam na odpowiedni smoczek-synek krztusi się przy jedzeniu przez co bardzo się denerwuje, płacze itp. Używam butelek Tommee Tippee i Lovi.
Możecie polecić jakieś inne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr. Brown 1 i Mam 1
wg mnie Avent i TT bardzo "sikają" na rękę przy sprawdzaniu temperatury :P

do niedawna używaliśmy butelek Dr Brown - nie wiem czy super wolno leci mleko :P ale pamiętam, że wolniej niż w tamtych 2 :)

jakby nie było - jesteśmy/byliśmy zadowoleni z tych butelek(chociaż przez tyle m-cy miałam już dość ich mycia ;) a kolki i tak nam już nie grożą :))
ja miałam avent, canpol i nuk i najwolniejszy był NUK - karmienie trwało godzine, jak zmienilismy na aventa mleczko zniknelo w 5 min
AVENT jest dobry,ja karmię tez poersią a herbatkę daję czasem z butli i się nie krztusi.
ja używam MAM, nasza córcia piła z niej od pierwszych dni życia bo jest karmiona sztucznym mlekiem ;)
wydaje mi się ze przepływ w 1 smoczku jest naprawde wolny ale nie mam porównania do innych więc nie wiem czy pomogłam ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry