Widok

jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??

Wesele Żabianka Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
BRonislaaaaawie....

.primo Alabama nie jest najdrozszym zespolem na rynku!!! ktorzy graja z polplabackow(choc definicja pólplayback w przypadku Alabamy jest nie adekwatna to stanu rzeczywistego)
secundo: Bronislawie polecam kluby w trojmiescie w ktorych ludzie graja na zywo. pojdz i roskoszuj sie owym eliksirem muzycznym ktory napewno przypadnie ci do gustu i skoncz ta awanture i tak nie krzycz bo i tak nic nie zmienisz..niestety zycie.

Ps. nikt ci nie grozi ..po prostu musisz zrozumiec ze na nic twoje wywody pomsta do wszystkich swietych bo jak sobie klient zazyczy alabame to bedzie ja mial na weselu a roznorodnosc zespolow jest wskazana jakaz to by byla nuda gdyby byl tylko jeden zespol na swiecie ktory gra na zywo i gra na weselach

wiec BRONECZKU WIECEJ LUZU!!!!!
Szanowny Darku (pewnie teeen Darku) jesteś kolego zbyt pewny siebie i swego nieprzeciętnego talentu, bo muszę przyznać, że rzeczywiście trzeba mieć nie przeciętne zdolności by przez tyle lat ludzi nabierać na to że niby umie się grać, bardziej widziałbym Cię w aktorstwie :)
Nie robię żadnej awantury, a wyłącznie uswiadamiam ludzi, na czym polega to niby granie Allabamy. Chciałbym zauważyć że nie jestem jedynym który ten temat nagłaśnia - wiec kolego wyluzuj i spokojnie poczekaj na efekty.

P.S. Dareczku musisz zrozumieć, że niestety nie da sie całe życie udawać muzyka i robić na tym fortuny :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
widac musisz siedziec w biznesie skoro wszystkich znasz i wszystko wiesz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i co ważniejsze nie daję sobie, ani forumowiczom kitu wciskać :)
oczywiscie:)
moze Broniu.... sprecyzujesz swoje domniemania kim jestem....a dokladnie cyt." kim jest teeeen Darek" i wtedy od razu bedzie wiadomo ze jestes tylko wkurzona konkurencja :) albo lepiej nie odpowiadaj:) i tak juz sie pograzyles... bo przeciez drogi Moj Bronisławie jestes z konkurencji i tak bardzo cie Boli ze innym bardziej sie powodzi w interesach....nio coz zycie:) ale pamietaj wszystko mozesz zmienic nawet swoja sytuacje po prostu przestan psioczyc i WEZ SIE DO ROBOTY!!!:):):):):):) To wszystko z mojej strony

Pozdrawiam Cie moćnio:) i zycze sukcesow w walce z tym Zlym Swiatem pamietaj jeszcze nikt nie wygral z nim ...nio ale moze ty bedziesz pierwszy:):):):)

Sunny Regards 4 ALL
hehehe :) widać boicie sie tej konkurencji jak diabeł święconej wody, ale ja nie jestem z konkurencji, tylko mam dosyć jak cwaniaki i nieuki udają muzyków puszczając muzę z płyt.
Więc WEZCIE SIĘ DO ROBOTY !!!! wszystko jeszcze można nadrobić :) - czyli nauczyć się choćby troszeczkę grać, bo jak się pogrążycie to powrót do tej całkiem przyjemnej roboty prosty nie będzie :)
Wy robicie ten świat złym i zakłamanym oszukując tysiące ludzi którzy sa przekonani, że umiecie grać :)
Życzę powodzonka w nabijaniu ludzi w butelkę :):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a teraz może ja stara forumka od 4 lat, jak widać od kilku lat nic się nie zmieniło :) jak Alabama jest rąbana tak jest a jak się rozwija to szok ! to po prostu jakiś fenomen :) to co ty bronek tu wypisujesz to jest jeszcze lajcik poczytaj stare wątki jak ich j*****.. za przeproszeniem i oczywiście nie klienci tylko konkurencja, na balu byłam w styczniu bawiliśmy się przy zespole Allabama powiem krótko z takimi głosami i z tak rewelacyjnym gitarzystą solowym marnują się na weselach ! (też jestem po szkole muz) a nie dorastam im do pięt trochę pokory, a o płycie można przeczytać na stronie nie trzeba ich znać jesteś przewrażliwiony tak ich śledzisz i tego nie wiesz ? hihihihi życzę im że pozamiatają ten nasz jałowy rynek na wielkich scenach a ty bronku bierz się do roboty albo zadzwoń do pana D on jest super człek i ci pomoże :) a Darek Hendel jest z bardzo fajnego zespołu ML (nie znasz go ?) a powinieneś i miło z jego strony że staje po stronie konkurencji rzadko to się zdarza ale z tego co wiem oni też są na topie, i uwierz twoje wypociny nic nie pomogą bo im bardziej ich rąbią tym lepiej im się wiedzie :) szkoda twego czasu wykorzystaj go w sposób bardziej efektywny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście Allabama idzie ciągle w górę, tylko patrzeć jak trafi na listy przebojów :) :)
Więc powinniście sie cieszyć, ze robię im reklamę :):) - A Wy na zmianę wszyscy: DAJ JUŻ SPOKÓJ , WYLUZUJ, ITP.ITD........ :) moje wypociny nic nie pomogą ...........
Głowa do góry :) jeszcze kilka szczegółów opiszę to Allabamę zaproszą na SOPOT Festiwal :):):)
To ze gitarzysta gra to fakt i temu nie zaprzeczam, to że Darek i Ania śpiewają to też fakt, i również nigdy nie zaprzeczałem, piszę to co równiez wynika z Twojego postu jak i innych osób, a mianowicie to że Darek i Ania niestety udają że grają i jakoś nikt nie udowodnił, ani też nie starał sie przekonywać, że jest inaczej.
Czyli po prostu zakończmy bo wszystko jasne i oczywiste, dla każdego kogo ten temat interesuje.
widac ze jakos mało sie znasz i słuch masz kiespki bo ja pare razy mialam okazje feac z allabama i niestety musze Cie zmartwi ale darek gra na basie i nic tego nie zmieni:)wiec Ty swoje a inni swoje nie ma sensu juz pisac na ten temat:) pozdrawiam
Jak tak śpiewasz i znasz się na muzyce jak potrafisz pisać, to życzę sukcesów :)
A słyszałaś kiedyś grę na basie bez kabla i pieca ? :)
Ania też pięknie gra na wyłącznonych klawiszach, nie ? :)
naprawde zabawne to co piszesz:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zabawna to Ty jesteś :) Bronisz kogoś kto niestety sam nie potrafi tego zrobić :)
Facet który naprawdę potrafiłby cokolwiek zagrać, po takim steku postów wiesz co powinien zrobic?
Szanowny pan Darek z p.Anną, powinien usiąść przy fortepianie z gitarą akustyczną i nagrać na Youtube przynajmniej jeden kawałek na żywo i to tyle z mojej strony.
A ponieważ niestety, ani on , ani ta niezwykle utalentowana pani grać nie potrafią wogóle, więc przestań ich bronić bo....... czytaj jak na początku...."zabawna jestes" i ośmieszasz siebie i tę pseudokapelę :)
Koleżanko pan Darek trzyma wyłącznie bas by głupio nie wyglądać bez żadnego instrumentu i nie wciskaj kitu że kiedykolwiek słyszałaś ten bas grający - bo w takim razie wygląda na to że musisz koniecznie badanie słuchu zrobić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe ciekawe co p Darek z tym basem będzie robił w zespole Gogoli www.gogola.eu :D może zamiatał podłogę hehehe co za bzdety wypisują ci zawistni konkurenci bez roboty, byłam na imprezie w styczniu p Darek jest świetnym basistą z tego co wiem mają dużo zamówień na koncerty nagrywają płytę i ponoć nie podpisują umów na wesela także konkurenci możecie spać już spokojnie chyba że szykujecie się na podbój estrady ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozmawiałem z Anią,będzie śpiewała na weselach.Wystarczy zapłacić za godzinny występ 20 tys.zł.Śmieszne wydają się dotychczasowe komentarze,że 4 tys zł za całą noc to drogo.Krzysztof Krawczyk czy Zbigniew Wodecki biorą około 10 tys. zł za godzinną obecność na weselu.Pozdrawiam Was i życzę sukcesów i platynowej płyty!
image
a ja polecam Malibu Latino :)

http://www.myspace.com/firefoxzespol
Temat brzmi "jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??" zdesperowany firefox spamerze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0