Widok

jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??

Wesele Żabianka Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w tym zespole Alabama to śpiewa Anna Gogola, która nie dostałą sie teraz do finału "Mam talent " . Mi sie bardzo podoba jak ona śpiewa :)
Malibu Latino miałam na swoim weselu, z Alabamą bawiłam się na innym weselu, dla mnie wygrywa Malibu - z kilku względów, szczegóły na maila :)
Allabama-różnorodna muzyka,dodatkowo jako niespodzianka dla gosci wystapi Elvis Presley-30 min show:))).Grali u mojej kolezanki na weselu i spewali super.
Malibu Latino tez dobrze gra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karolinka29 - napisałam do Ciebie maila i czekam na odpowiedź ;)

A co jeszcze myślicie o tych zespołach? Co przemawia za jednym bądź drugim zespołem? :) czekam na pomocne info :)
A jaki jest koszt wynajęcia tych zespołów? Wiecie może?
mi bardziej się podoba wokalistka w zespole Allabama :) i właśnie dzwoniłam dzisiaj i umówiłam się na spotkanie i zobaczę co i jak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
koszt ok 4 tys
tylko jak długo ta wokalistka będzie z Allabamą :P, zależy kto kiedy planuje wesele bo my mamy w 2011
Allabama zdecydowanie..
oba zespoly sa b.dobre, choć my wybraliśmy Malibu Latino (za 2 tyg po weselu moge napsac cos wiecej). Nie chcieliśmy zadnego show ani latino ani elvisa, zalezalo nam po prostu by zabawa byla na calego, a ze bylismy kiedys na weselu jak grali to wiemy ze z nimi goscie szaleją...
koszt Allabamy w piątek to 3300, w sobotę 3800 a Malibu Latino to ok 4 tys w piatek pewnie mniej.
my wlasnie w piatek mamy - 3tys placimy, wiem ze daja rózne znizki na piatki i jakies miesiace
a kiedy macie wesele 2010 czy 2011????
U nas na weselu grała Allabama z wokalistką zmam talent :))) byliśmy mega zadowoleni naprawdę ja polecam w 100%
dziewczyny tu jest mój emeil
michalina.l@wp.pl

i prosze was napiszcie szczerze, co wam nie odpowiada w danym zespole a co jest na plus.
z góry dzięki
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Malibu Latino znam z imprezy potargowej naszej firmy, naprawdę grają niesamowcie i maja świetny kontakt z ludźmi. Męskie głosy z Malibu, oryginalność i sam repertuar bardziej mi się podobają niż u Alabamy, wokalistki obie ładnie spiewają choć ta z Alabamy faktycznie taki fajny rockowy głos ma. Poszukajcie relacji, jest sporo na forum o tych zespołach.
Ktoś jeszcze miał może Allabame albo Malibu-Latino na weselu bądź się bawił gdzie oni grali i może sie podzielić opinią, porównaniem? :)
ja po spotkaniu z zespołem Allabama, materiały które zobaczyłam rewelka i pan Darek i Anna Gogola super głosy szeroka gama konkursów i baaardzo różnorodny repertuar tylko teraz cenę muszę przetrawić ;/ ja mogę tylko jeszcze dodać że warto przynajmniej pojechać na spotkanie mają super materiały z różnych imprez i z TV :)
z czystym sumieniem polecam malibu latino,nie myslalam ze mozna sie tak wytanczyc na weselu,duzo latynoskich rytmow,bardzo fajni ludzie z poczuciem humoru,a jak graja to radze nie sugerowac sie opiniami ani jakims tam demo,tylko posluchac na zywo jak jest to mozliwe.