Widok

jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??

Wesele Żabianka Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasne, że cieszyłam się że Ania wystąpie, ale jak podpisywaliśmy umowę z Allabamą to Ania była nieznana i nie podpisaliśmy umowy ze względu na to że to osoba z telewizji a ze względu na to że nam się podobała.
I tak na prawde mam to w nosie bo wesele nie jest na pokaz tylko to ma być nasz dzień w któym będziemy szczęśliwi i czy to będzie Ania czy kto inny to nie ważne. Ważne jest to, abyśmy my i goście dobrze się bawili a wokalista nie fałszował. Oczywiście jeżeli ktoś robi weselec na pokaz " bo będę miała wokalistke, która wystąpiła na eurowizji" no to rzeczywiście ale wydaje mi się że nie o to chodzi żeby się pokazać.
A druga sprawa to to że rozmawialiśmy z Panem Darkiem przy podpisywaniu umowy i pytaliśmy się jaką mamy pewność, że wokalistka się nie zmieni - dostaliśmy odpowiedź że żadną bo podpisujemy umowe z zespołem Allabama a dokładnie z Dariuszem Baczewskim i to było nasze ryzyko o którym zostaliśmy poinformowanie. I nie chodzi o to że mogłabym zostać icjhh rzecznikiem tylko chodzi o to, żeby dziewczyny, które mają podpisane umowy nie martwiły się że nie wiadomo kto będzie z nimi w zespole bo chyba nikt nie chce żeby ktoś wył mu na weselu :)

A tak na marginesie skąd wiesz że już dawno było wiadomo, że Ania odchodzi?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co z umowami pytasz? Nie wiem, za to wiem, że nowej wokalistki szukali już na długo przed tym jak Ania ogłosiła swe odejście, jak i przed i ich występem w eliminacjach do eurowizji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
Gosiak, ty to powinnaś zostać rzecznikiem prasowym zespołu Allabama. A tak na poważnie, ludziska którzy grubą kasę dają za ich występ na weselu, to nie po to aby zagrał pan Darek z p.o. wokalistki Natalią. I nie dlatego, że Ania Gogola ma większą chrypkę niż Natalia, co ma głos czysty i studiuje, tylko żeby na ich weselu wystąpiła Gogola z tele(euro)wizji - TA GOGOLA !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Umowe podpisuje sie z zespołem a nie z wokalistką i niestety żaden zespół nie zagwarantuje Ci, że skład się nie zmieni. Allabama ma już nową wokalistke - Natalie. Z tego co słyszałam w necie to śpiewa też całkiem fajnie. Może nie ma takiej chrypki jak Ania ale ma bardzo czysty głos. Studiuje na wydziale muzyczno-aktorskim w szkole muzycznej w Gdańsku wieć wyśle że godnie zastąpi Anie :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czyli co Anna Googola nie śpiewa już w Allabamie? A co z umowami, które zawarli na ten rok?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam!
My też zdecydowaliśmy się na Malibu Latino...zanim podpisaliśmy umowę posłuchaliśmy na żywo jak grają i śpiewają w Gdyni w klubie przy plaży...poprostu rewelacja.

Wzieliśmy ze sobą parę osób ,które będą gośćmi na weselu żeby nam doradziły i szczęki opadły nam wszystkim jak Darek zaśpiewał parę kawałków i pokazał swoje możliwości wokalne.

Zdecydowanie polecam....poza tym bardzo miło się rozmawiało o szczegółach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
wątpię w to , Ania Gogola już odcięła się od Alabamy , poczytaj posty lub wejdź na stronę http://www.annagogola.eu . Sorrki !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Przecież to nie była plotka bo Ania śpiewała w zespole, a że odeszła to inna sprawa
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszamy ale demontujemy plotke Ania Gogola nie spiewa w zespole allabama zapraszamy na strone http://www.annagogola.eu oraz pozdrawiamy serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ania Gogola nie spiewa w zespole allabamy zapraszamy na strone http://www.annagogola.eu oraz pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy allabame w lipcu . Dla mnie są the best :) Ogladałam już niejedno wesele na którym byli i są niesamowici :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Malibu Latino jest w czołówce trójmiejskich zespołów, będą uczestniczyć w naszym weselu;). Jak grają można się przekonać na piątkowej imprezie 18 lutego w klubie Rotunda w Sopocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
grają jeszcze na weselach na szczęście, u mnie będą grali w tym roku na weselu i jestem z tego powodu bardzo zadowolona :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bronku dużo się nie pomyliłeś Allabama z Anią Gogolą są w finale Eurowizja 2011 :) i nagrywają płytę ciekawe czy jeszcze po weselach grają ? to najlepszy zespół jaki słyszałam http://www.gogola.eu lub http://www.centrumzespolow.pl trzeba przyznać że to zespół estradowy a nie weselny ;0 Tu już chyba nie ma co porównywać tego zespołu no jakiegokolwiek innego weselnego zespołu
To jest dobre :D
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8192174,Feel_nie_wpuscil_na_scene_Anny_Gogoli__.html
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Malibu Latino i tyle w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam oba zespoły,najlepsze na Wybrzeżu.
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
u mnie na weselu w 2008 grała Allabama.Wszyscy świetnie się bawili.
Po wypowiedziach sądzę,że nadal trzymają dobry poziom więc polecam :)
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie grał zespól REMAMENT, którego agentem jest Darek z Allabamy.
Polecam wszystkim parom poszukującym dobrego zespołu na wesele. Karolina potrafi rozkręcić imprezę i można na niej polegać nie tylko w kwestii muzyki ale także oczepin itp.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
... pytanie tendencyjne. Trzeba pomóc :)
... daję waszym słuchaczom alternatywę, abyście dobrze zabrzmieli na tle konkurencji :)
pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Temat brzmi "jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??" zdesperowany firefox spamerze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0