Widok

jaki zespół polecacie drogie forumowiczki MALIBU LATINO CZY ALLABAMA??

Wesele Żabianka Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Jesteśmy na etapie wyboru zespołu i wahamy się głównie między Malibu Latino a Allabamą. Myślę,że oba zespoły są bardzo dobre jednak chciałabym usłyszeć opinnie osób, które może miały przyjemność z którymś z tych zespołów. Jeśli macie inne propozycje czekam na info.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochani Wy naprawde nie macie lepszych zajec niz spory o zespoly....

to co kazdy robi to jego prywatna sprawa. Broneczku jesli dla Ciebie Alabama jest zlym zespolem ....to Sobie zmien!!! i znajdz taki ktory bedzie bardziej ci odpowiadal.. kazdy z nas ma wlasna wole wlasne gusta.
... bo tak na marginesie dla mnie osobiscie, to wyglada jak proba nawrocenia wszystkich ludzi na inny zespol...oby tylko nie Alabama. a znajac zycie tego forum twoja cala awantura odbije sie czkawka.. i dalej kazdy z klientow bedzie wybieral zespol ktory mu sie podoba ... wiec ja nie widze zadnego sensu aby krzyczec...tak jak Ty to robisz!!!.

Sunny Regards 4 All
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty bronisz - tylko kogo ? - skoro sama masz wykształcenie muzyczne to bronisz cwaniaków którzy udają ze grają? Robisz to na zlecenie, czy prośbę ? Co Cię tak bulwersuje, to że ktoś z muzycznym wykształceniem zbulwerosował się jak usłyszał kapele która przez całe wesele nie zagrała ani jednego dźwięku???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja sie muzyki uczyc nie musze a o odpisywaniu po poscie tu tez raczej mowisz o sobie:) Ty sie czepiasz ja bronie nooojakby to powiedziec ...zycie:))) mnoie to bawi bo wiem ile jestem warta i co potrafie wiec nie musze sie bronic ani tlumaczyc jakie szkoly skonczylam:) a na karaoke zapraszam do sopotu do Pestki moze pospiewamy razem i porozmawiamy o muzyce:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
widać fachowcem nie jesteś
generalnie bez komentarza bo aż przykro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tm nudzeniem to chyba o sobie piszesz, do namiętnie odpowiadasz na kaZdy mój post już w kilka minut po napisaniu przeze mnie.
Ponadto jak widać zabrakło Ci już argumentów. Mam propozycję, może zajmij sie nauką muzyki i poćwicz na jakimś instrumencie, na pewno sie przyda, bo czasy robienia buisnesu na ściemnianiu zaczynają sie kończyć :) Bronisz jak lwica mistrzów kareoke, więc chyba widmo kryzysu się pojawia ? :) Mój dziadek tak mawiał : fachowców kryzys nie rusza :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bronkowi sie poprostu nudzi:) ale przynajmniej jest ciekawie:) napisz jeszcze jakies madre rzeczy pozmiejemy sie:)
No nareszcie zaczynamy rzeczowe wypowiedzi :) Czyli szanowni klienci, wiemy już ze składy 2 i 3 osobowe to tzw. ściemniacze, czyli ludzie udający ze grają :) włącznie z Allabamą !!!
Oczywiście możemy za grubą kasę poprosić by Allabama lub tez inny zespół zaangażował zawodowych muzyków i wówczas usłyszymy muzykę na żywo. Mój znajomy szukający zespołu próbował umówić się z zespołem Allabama na próbę, ale niestety - niby jakie próby, skoro w składzie 3 osobowym, jest to ściema ? To próby niby w jakim składzie się odbywają ? :) A większy skład to luxus na który nikogo nie stać, a w rzeczywistości po prostu cena zaporowa by nie robić zbędnych kłopotów. Widać Alu masz dobry kontakt z zespołem skoro wiesz że nagrywaja płytę - no chętnie wszyscy posłuchamy i przekonamy się kto i na czym na tej płycie zagra :)
Forum własnie po to istnieje i funkcjonuje, by można anonimowo wypowiadać się na różne tematy, tak więc ja tak jak i obrońcy Allabamy mam prawo występować właśnie anonimowo. jednak ludzie zainteresowani tematem na pewno nie dadzą się juz nabijać w butelkę. Nie pomogło nawet usówanie postów i tematów.
nie no nie mogę ....

a jak mają grać na żywo składy 2 czy 3 osobowe ? ja wiem tyle że zespół Remanent na 100 % gra na żywo bo mają perkusję i gitary, Allabama też ma skład na żywo to chyba decyzja należy do klienta jaki wybiera skład, ja np mogłam wynająć zespół Allabama 3 os. lub 6 osób z perkusją itd gitary i saksofon byłam nawet w Gdyni na ich próbie !!! więc uwierz mi potrafią grać, jeśli chodzi np o gitarzystę to jeszcze takiego nie słyszałam nawet wśród sławnych naszych polskich zespołach, każdy może śmiało zadzwonić do p Darka i się umówić na przesłuchanie ty też Bronek podaj się za klienta, powracając wszystko super ale niestety nie stać nas na aż taki luksus a szkoda, z tego co wiem nagrywają płytę (zobaczymy jaki będzie efekt) mi pozostaje być fanką Anny Gogoli poza tym Bronku na ile wiarygodna jest opinia konkurencji ??? nie szkoda Ci czasu :) a może byś lepiej zaproponował alternatywę np Twój skład pochwal się umiejętnościami :) jestem skłonna nawet zmienić zespół jak będzie przystępna cena ;) ach jak łatwo być odważnym anonimowo żeby tak oczerniać napisz lepiej jaki masz naprawdę problem aż taki nastał kryzys ? ;) czy tak się walczy z konkurencją ? Kiedyś mój dziadek św pamięci powiedział mi ważne słowa "Nie s**** we własne gniazdo bo sama się w nim utopisz"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze przeczytaj Bronku co jest napisane na stronie centrum zespolow ale ze zrozumieniem:) i bedziesz wszystko wiedzial:) ja nie wiem ze ludzie sa tak zawistni i ciagle szukaja czegos do czego mozna sie przyczepic. wiecej luzu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oj Jelonek, widzę że dołączasz do grona obrońców Allabama i spółka, który niby z tych zespołów gra na żywo ? ??? to może niech zaprosi klientów na swoją próbę co ? Ja widziałem i słyszałem i twierdzę, że jakby im dać zamiast keybordów akordeony to okaże się że nie wiedzą do czego to służy :)
Nie wypisuję bzdur tylko prawdę, a problem masz/macie chyba Wy z tego centrum zespołów - problem braku umiejętności grania i bardzo bronicie się wszyscy na zmianę, że w końcu wyjdzie z tego wielki wstyd :)
Więc wierzę Jelonek, że słabo Ci się robi :):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj bronek... takie głupoty wypisujesz ze mi słabo, az tak jesteś niedowartościowany zeby wypisywac nie poparte niczym osądy? z nudów czy o co chodzi? w centrum zespołów wybierasz zespół ktory ma grac... czego nie rozumiesz? sama nazwa o tym mowi, a chyba kazdy widzi co ma w umowie... i grają na żywo bo widziałam nie raz. Co za zakompleksiony naród. rozumiem,ze jeste smuzykiem bo na ten temat sie wypowiadasz, i rozumiem tez ze masz z tym problem bo inaczej nie siedziałbys na tym forum wypisując bzdury.
Oczywiście najlepiej jechać na spotkanie i domagać sie po prostu zagrania czegokolwiek, bo materiały na płycie to kompletna ściema, dokładnie rzecz biorąc to gotowy, przygotowany przez profesjonalnych muzyków podkład + dośpiewana linia melodyczna, po czym następnie komputerowo poprawione brzmienie, tak to wygląda w rzeczywistości. Klient nabiera sie na ten kit i podpisuje umowę, po czym dowiaduje sie że na jego weselu będzie inny zespół, lub niby ten sam ale w innym składzie, no i generalnie zespół będzie zajmował się czymś w rodzaju odtwarzania kareoke, oraz oczywiscie autentycznego prowadzenia zabawy :) Tak to załatwia się w www.centrumzespolow.pl
Drodzy klienci, zespoły które autentycznie grają, potrafią zagrać bez prądu, na instrumentach akustycznych, potrafią zagrać przed domem, przed kościołem itp. W końcu muzyk to muzyk !!! Natomiast, ściemniacze/udawacze grają wyłącznie przy użyciu sprzętu elektronicznego - bo niestety nie są muzykami :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A Bronek 42 nie doczytał ,że Ania Gogola zaśpiewała moja piosenkę,która wkrótce będzie odtwarzana w stacjach radiowych i telewizyjnych?Nie można nawet pochwalić najlepszej polskiej wokalistki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak zwykle jednorazowki pisza bzdury:))najlepiej jechac na spotkanie obejrzec materialy i podjac decyzje:)) bo tak to kazdy dopisuje swoje 3 grosze ktore nie zawsze sa zgodne z prawda:) i to sie tyczy kazdego zespolu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
allabama jak trafisz allabama zbiera zamówienia a na weselu gra ktoś inny tak zwana (allabamka) dobrze se zastanów pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy okazji dyskusji o Allabamie, Massuana wykorzystał okazję by się zareklamować :) też dobry sposób :):) I ciekawe przejscie od statystyk umieralności wśród grających na weselach, do wróżenia :)
Polecam zespół Allabama,jeśli Ania będzie tam nadal śpiewać,bo wróżę jej europejską karierę.Pozdrawiam Tomasz Dorniak MASSUANA
image
Proponuję na spotkaniu zamiast materiałów poprosić o zagranie czegokolwiek na żywo, jakikolwiek najprostszy kawałek, a może okazać się że to bedzie jeszcze lepszy materiał przy najmniej na skandal :)
Z ALLABAMA nie mialem okazji wspolpracowac...Natomiast z MALIBU LATINO tak-uważam ze sa rewelacyjni....
z czystym sumieniem polecam malibu latino,nie myslalam ze mozna sie tak wytanczyc na weselu,duzo latynoskich rytmow,bardzo fajni ludzie z poczuciem humoru,a jak graja to radze nie sugerowac sie opiniami ani jakims tam demo,tylko posluchac na zywo jak jest to mozliwe.