Widok

jakich używacie perfum ???

Hej dziewczyny
jakich perfum używacie i co możecie polecić ??? Szukam jakiś o słodkich zapachach, które długo się utrzymują na prezent i nie wiem co wybrać zresztą nie znam się na tym tak dobrze a chcę żeby się spodobały - cena do 200 zł myślę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

z troche tanszych opcji polecam babe z missguided i różane ze st.oliver
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są są, wyszły już jakiś czas temu Trochę drogie ale warto bo trzymają się długo no i mam wrażenie, że bardizej podobają się kobietom.

Od jakiegoś czasu używam Love Desire które są naprawdę bardzo fajne i długo sie trzymają. Jest kilka wersji, ale używam tych w ciemnej buteleczce - Premium Edition.
Kilka chmur z rana i trzyma sie w zasadzie przez kolejnych 7-8 godz w pracy :)
Podobno są z feromonami - nie wiem, ale zebrałem już za nie wiele komplementow

Lubię perfumy od Joanny Krupy, Diora, kiedyś uwielbialam Gabrielę sabattini. ale to znane. a ja lubię się wyrózniać. i chętniej sięgam ostatnio po mniej znane perfumy arabskie, z Dubaju. Perfumy w olejkach znacznie dłużej pachną niż te na bazie alkoholu z drogerii, przekonały mnie bardzo i takich głównie używam od kilku miesięcy. Oszalałam jakiś czas temu na punkcie perfumów orientalnych z ottomania.pl , zamówiłam najpierw próbki, potem kilka flakonów. Uwielbiam Al Haramain Sama , Orientica Bakhoor i Myperfumes khadija. Piękne zapachy a jeszcze pękniejsze flakony

Zamiast perfum szczególni latem używam olejku perfumujacego do ciała. Polecam olejek perfumujacy Afra, znakomicie pachnie cytrusami a przy tym super skóra nawilżona

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry