Widok

jakie buty na wiosnę ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może już myślałyście o butach na wiosnę? Czy takie dłuższe czy przed kostkę? sama nie wiem jakie kupić, bo wydaje mi się, że dla dziecka chodzącego i tak będzie trzeba kupić 2 pary, bo chyba będzie za ciepło w butach w marcu- kwietniu, i tych samych w maju-czerwcu?

Będę bardzo wdzięczna za porady i linki od razu do obuwia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej,my chcemy kupic corce 2letniej,adidaski lub trzewiki na wiosne a na lato sandalki i balerinki.Jeszcze raczej nie ma w sklepach butow wiosenno letnich,a kupowac bedziemy w daichmanie lub akpolu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my na poczatek mamy adidaski potem jakies balerinki no i na lato sandałki
w zeszłym roku mielismy własnie trzewiki za kostke potem balerinki bo juz było za ciepło w tych wysokich
a macie jakieś linki może?

na stronce ecco już są takie wiosenne buty, choć dla mnei ceny są powalające.

a balerinki dla 2 letniego dziecka tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam pytanie kiedy kupujecie buciki wiosenne w jakim miesiącu czy juz czas bo kolekcje wiosenne juz gzie nie gdzie są czy może jeszcze dużo czasu na ten zakup .
Jak zacznie sie robic cieplo,to wystartujemy po butki.
http://www.emel.com.pl/balerinka.html,4,33- takie balerinki chcemy dla corci 2 letniej.
w sklepach sa juz wiosenne buty np w ccc
my mamy adidaski, trampki i kupie balerinki a na lato sandalki
http://allegro.pl/balerinki-emel-e-2062-5-r-23-nowosc-roczki-i3046773285.html.-takie dokladnie.
Ja już wiem jakie chce kupić i w tym kolorze bo jakoś najbardziej mi podoba http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-mimic_627828/921689?navId=139&page=2&price=16-440 , tylko nie wiem kiedy kupować , w sumie jak zrobi się cieple to mały w kozakach grzać się nie będzie bo ma jeszcze z adidasy i trampki .
a w tych emelach nie zdzieraja Wam się noski? bo ja kupiłam je w zeszłym roku, ale po kilku tygodniach wyglądaly masakrycznie. potem kupiłam clarks first shoes z gumowym noskiem i rewelacja.
przymierzałam Mlodej buty z jesieni (balerinki, adridasy i trzewiki za kostkę) i zdaje mi się, że jeszcze dobre... ubrała, chodziła - sama nie wiem...
no własnie kiedy kupować?
a czy CCC ma dobre te Kids kolekcje? w sensie one są równie dobre jak Elefanteny?
te EMELE maja profilowana wkladke - nam 3 ortopedow powiedzialo zeby dzieciom nie zakaldac z wyprofilowana wkladka zwlaszcza tym malym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
My mamy dla Kuby na marzec/kwiecien jakby bylo zimno ,te same co mial na jesien,nieocieplane delikatnie za kostke.
A poza tymi tylko adidaski na cieplejsze dni:)
Na lato zawsze sandałki i crocsy;)
my mamy jedne wyższe:

http://www.mivokids.pl/product-pol-5097-Miss-Agatha-Niebieskie-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-121959.html

i jedne niższe
http://www.mivokids.pl/product-pol-4623-Girls-Imagine-Fioletowe-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-72155257146.html

pewnie jeszcze jakies bardziej dziewczęce balerinki też kupimy
a co to za firma Emele? nei słyszałam o niej? one są dobre dla stópek? gdzie je można zobaczyć na żywo?
Marta w zeszłym roku emelki nam sie nie zdarły ale były to jej pierwsze butki,ledwo nauczyla sie chodzic,w tym roku wlasnie obawiam sie ze emelki szybko sie zniszcza na placu zabaw.
Emele mozna zobaczyc w Akpolu,to polska firma i nasze nie mialy profilowanej wkladki.
Z noskami mialysmy elefanteny na jesien i sa jak nowe-szkoda ze juz sa za małe.
zuza i polecasz te emele?
Mieliśmy w zeszłym roku Ecco MIMIC i sprawdziły się doskonale. Udało nam się kupić w bardzo okazyjnej cenie. Nie wiem co w tym roku, bo córeczka ma tendencję do ustawiania stopy do środka. Znajoma fizjoterapeutka zaleca buty profilowane np. Bartek, ale wiem że wielu ortopedów 2,5 letniemu dziecku nie zaleca butów profilowanych.... mam nadzieję, że i tym razem będziemy mogli kupić Ecco Mimic.
Kwiatek - jaka była ta okazyjna cena na Mimic? :) Mieliśmy dwie pary takich bucików i Młody bardzo je lubił - do tego stopnia, że nawet teraz widząc dzieci na ulicy w takich bucikach pokazuje na butki i mówi, że on takie miał, że takie chce itd. :) my kupowaliśmy za ok 139zł
99zł:) ale nigdy więcej nie widziałam takiej okazji:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry