Widok

jakie garnki na plyte indukcyjną?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny przeprowadzam sie do domu niesety tam nie mam gazu w kuchni tylko płyte indukcyjną , dowiedziałam sie ze musze miec przeznaczonego do tego typu kuchni garnki , wiec chciałabym zapytac jakie polecacie? w sklepie pani doradziła mi tefala? dziękuje za informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak są potrzebne specjalne, ale też sprawdzają się na takiej płycie "stare" emaliowane :) ja kupiłam jakieś na allegro - firma na "B", są chyba też z Ikei i czytałam dobre opinie o nich
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja używam tych z IKEI. Ale na indukcji sprawdzają się wszystkie, do których przyczepia się magnes ;)

Nie pisz "niestety indukcja" ;)
Ja jestem bardzo zadowolona. To zupełnie co innego niż płyty ceramiczne, które powoli się nagrzewają i równie powoli stygną. To działa tak samo szybko jak gaz, jak coś Ci się przypala, to momentalnie możesz obniżyć temperaturę. Do tego ma jedną niezaprzeczalną przewagę nad gazem - nie brudzą się szafki kuchenne! Od oparów z kuchenek gazowych zostaje na szafkach obrzydliwy tłusty osad, który ciężko zmyć, przy kuchence indukcyjnej, nie ma takiego problemu :)
image[/url]image[/url]
ja mam garnki firmy fissler.super,zadna z czesci garnka sie nie nagrzewa.ja tez jestem zadowolona z indukcji ...o niebo lepsza niz ceramiczna .
Garnki z IKEA. Są super. Można kupić na początek tani zestaw seria 365 chyba za 150 zł jest patelnia i 3 garnki. Garnki są super i korzystam z nich już 2 lata.
w hurtowni szczepan koło przejazdowie garnki olkusz na płtyę i gaz
w auchan, za 139zł lub inny zestaw za 139zł, bardzo dobre, indukcja-super sprawa polecam, czysta, czysta i jeszcze raz wiecznie czysta płyta i kuchnia :)
sprostowanie 139zł bądź za 149zł inny zestaw :)
Ostatnio kupiłam takie garnko-patelnie teflonowe:

http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/tefal-ingenio-l92094.html

jestem bardzo zadowolona.

Teraz dokupię sobie zestaw garnków stalowych Tefal Classica, ma je teściowa, używałam ich i też polecam :)
my mamy z ikei i firmy Berghoff i sa ok

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry