Widok
jakie imiona dla córeczki wam się podobają :)
Mi się podobają- Laura, Klaudia i Julia. Julii jest dużo więc pozostają Klaudia albo Laura. Nie możemy się z mężem zdecydować. Robimy taki ranking wśród znajomych i rodziny które ładniejsze :) ale chciałam poznać opinię innych osób- czyli Waszą :) Może to pomoże w podjęciu decyzji ;)
Mam kumpelkę Klaudię jej córka to Laura i wołają do niej Laurka jak coś przeskrobie to Laura! a pieszczotliwie ojciec do niej zwraca sie Lusia.
Z tych trzech to wybrałabym i tak miałam dać Julia z tymże teraz tego pełno.
Zawsze też mozna poczekać aż się dziecię urodzi wted ponoć lepiej można dopasowac.
Z tych trzech to wybrałabym i tak miałam dać Julia z tymże teraz tego pełno.
Zawsze też mozna poczekać aż się dziecię urodzi wted ponoć lepiej można dopasowac.
Z tych Lura i Julia
moje typy to Ewa(moja córcia) choć wahałam się czy nie nadać Sara, ale podobają mi się jeszcze Emilka i Eliza
moje typy to Ewa(moja córcia) choć wahałam się czy nie nadać Sara, ale podobają mi się jeszcze Emilka i Eliza
laura nie lura;)
Z imion przez Ciebie wymienionych to najbardziej Laura... Julia rzeczywiscie bardzo czesto nadawane, ale ja bym sie tym nie kierowala. To Wam musi sie bardzo podobać, a nie mozna patrzec na to czy popularne czy nie.
Ja tez mam dylemat jesli bedzie dziewczynka to Maja czy Lenka...wiem, ze oba bardzo popularne ale w obu jestem zakochana...tylko co tu wybrac? :)
Ja tez mam dylemat jesli bedzie dziewczynka to Maja czy Lenka...wiem, ze oba bardzo popularne ale w obu jestem zakochana...tylko co tu wybrac? :)