Widok

jakie perfumy polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie. Znacie cos godnego polecenia i przede wszystkim trwalego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sklep intymn osc pl ma swoje dwa punkty i tam pewnie mozna kupić, chociaz ja nie byłam.

Polecam Olejek perfumujacy do ciała Afra, ja wol go latem używamć niż perfum. Nie podraznia mi skóry, super pachnie i na długo się zapch utrzymuje. A jak super nawilża skóre

Mega jest tez olejek wonny ogrody sułtana. Zapach obłedny połaczenie nuty owocowej z kwiatami, jasminem, nawet kardamonu .Mega, a jaka skóra delikatna po nim i na długie godziny super pachnie

A czy ktoś z Was może próbował feromonów? Sam zastanawiałem się nad tematem bo nie wiem czemu ale nie mam zupełnie powodzenia wśród dziewczyn. Ciągle słyszę słowa: zostańmy tylko przyjaciółmi. Człowiek zaczyna się po prostu zastanawiać co jest nie tak..,,

Niektórzy twierdzą,że feromony faktycznie przyciągają płeć przeciwną .Jak z tym jest tak naprawdę?

Przyciągać przyciągają znajdziesz pełno tego w internecie tylko szukaj profesjonalnych sklepów z feromonami są dość drogie. Sam obecnie używam pheromone essence i działaja.

Oczywisćie,że dziewczyny reagują na ładny zapach .Feromony dodatkowo zawierają składniki, które mają na celu przyciąganie drugiej osoby.Druga sprawa to to,że sam czujesz się o wiele bardziej pewny siebie ponieważ wiesz,ze masz na sobie ładny zapach . Jesli jesteś ciekawy to nie szkodzi spróbować.
Sam obecnie mam Love & Desire. Fajna sprawa. Tanie nie były ale są to prawdziwe feromony.

Niby tak ale człowiek po prostu czasami nie ma śmiałości aby nawet podejść do dziewczyny a co dopiero gadać. Wydaje mi sie,że nie jestem taki głupi ale jednak nie wychodzi. Te feromony to gdzie konkretnie można kupić? I czy rzeczywiście coś działają? Czy jest to efekt placebo? W sensie,że czujesz,że coś na sobie masz i po prostu podnosi to Twoją pewność siebie? Tak też przecież może być.

Super jest Olejek perfumujacy do ciała Afra i super pachnie cytrusami i skóra mega nawilzona, wygładzona

W sieci ( na przykład tutaj: http://intymnos c.pl/ ). Chociaż sklepów to jest cała masa tak wiec sam sobie poszukaj oraz porównaj ceny.
Myślę,żę jednak nie jest to placebo. Wiadomo,że sam czujesz się lepiej i Twoja pewność siebie jest większa ale jakby to było placebo to dziewczyny nie prawiłyby Ci komplementów na temat ładnego zapachu co nie?

Feromony fajna sprawa. Osobiscie nie używałem tych feromonów Love Desire chociaż wczesniej czytałem na ich temat w sieci i różni goście sobie polecali. Sam przetestowałem te rodzaje:

Pheromone essence - jest to bezzapachowa esencja. Trochę drogie ale bardzo mocne, wystarczy jedynie jedna kropelka pod swój zapach
Sexual Attraction - trochę tańsze ale również ok. Niewielka buteleczka tak więc można je zabrać ze sobą do kieszeni.

hmm..ze niby jakas buteleczka zalatwi wszystkie problemy? niesmialosc/brak pewnosci siebie itp?? (braki w komunikacji-to jakas rozdzka magiczna chyba jest..

Osobiscie lubie perfumy delikatne, kwiatowe. Ale jednocześnie trzymające się przy ciele. Długo szukałam zanim znalazłam swoj ideał :)
Ale w koncu się udało

Pochwalisz się jakie? Sama również lubię kwiatowe i świeże zapachy, ale mam wrażenie,ze takie zupełnie się na mnie nie trzymają. Jedynie mocne korzenne. Takie perfumy również są fajne ale nie czuję się w nich dobrze wiosną i latem kiedy jest ciepło i jednak fajnie byłoby się popsikać czymś lżejszym. No jedynie pur blanca od avonu daje radę ale ile się można psikać jednym i tym samym.

Love&Desire. Tutaj na forum zresztą w innym temacie dziewczyny mi poleciły. Kupiłam się i totalnie się nich zakochałam. Ogólnie opakowanie jest niezachęcające do kupna ale zapach to już zdecydowanie wyższa pólka. Jeszcze mam ochotę na te w ciemnej buteleczce ale są trochę drogie i muszę nazbierać kaski zanim sobie je kupię.

Czy to naprawdę zapach z feromonami?

Tak i nie ukrywam, ze również dlatego sobie je kupiłam :D Chciałam przetestować czy takie zapachy mogą dzialać czy nie. Ogólnie to wcześniej w to nie wierzyłamela potem poczytałam sobie niektóre opinie na ich temat i wiele kobietek sobie je polecało tak wiec pomysłalam sobie,ze co mi szkodzi, przetestuję. Szczególnie,że pracę mam z ludźmi, tak wiec miałam możliwość wypróbowania ich na innych. Na kontakty towarzyskie nie narzekam :p Ogólnie wiem,że najważniejsza jest pewność siebie i kultura, ale czasami jest możliwość aby to wspomóc. Kupiłam popsikałam sie i już pierwszego dnia zebrałam wiele komplementów.Nie wiem jeszcze na 100% czy ten zapach nie działa przypadkiem jako autosugestia, jednak coraz bardziej zaczynam się do niego przekonywac.

Hmm, nie są takie drogie chociaż wydawało mi się,ze feromony są w bajecznych kwotach.Jeszcze się zastanowię czy wypróbować czy nie Szkoda,ze nie ma ich w sklepach tak więc nie można przetestować czy zapach fajny czy nie

Zamawiałam przez internet. Nie mam zielonego pojęcia czy można gdzieś stacjonarnie kupić. Udało mi się kupić w promocji na allegro.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry