Widok
A Wy używacie cały czas chusteczek?
My chusteczki kupiliśmy, bo "kazali" nam w szpitalu, żeby było - do tej pory zużyłam 1,5 opakowania - podczas plenerowych przewijań + moje "mycie" rąk
Tak, gdzie mamy dostęp do wody używamy ciepłej wody i myjki, jak jest kupa to dodajemy troche płynu do kąpieli (mamy próbki ze SR, więc malutka butelczyna jest w niezbędniku do przewijania + pudelko litrowe po lodach, jako miseczka).
Po chusteczkach nie mam przekonania, że pupa jest czysta, szczególnie właśnie po kupie.
My chusteczki kupiliśmy, bo "kazali" nam w szpitalu, żeby było - do tej pory zużyłam 1,5 opakowania - podczas plenerowych przewijań + moje "mycie" rąk
Tak, gdzie mamy dostęp do wody używamy ciepłej wody i myjki, jak jest kupa to dodajemy troche płynu do kąpieli (mamy próbki ze SR, więc malutka butelczyna jest w niezbędniku do przewijania + pudelko litrowe po lodach, jako miseczka).
Po chusteczkach nie mam przekonania, że pupa jest czysta, szczególnie właśnie po kupie.
Moim zdaniem pampers ma najbardziej mokre chusteczki - choć my je lubimy i mąż w szaleństwie zakupowym kupił ich już 10 paczek - tych białych sensitive (do rozwiązania jeszcze miesiąc). Przy naszym starszym synku testowaliśmy kilka różnych - nivea mocne, mniej mokre niż pampers; hugies - bardziej suche ale mocne i dość twarde - sprawdzają się na rzadkich kupkach co to szyją wylatują. Całkiem mile zaskoczyły mnie DADA w biedronce - bardzo dobra jakość ale cena wychodzi porównywalna z pampersa na promocji. Wiem że mieliśmy też inne ale żadne nam nie przypadły do gustu.
dokładnie najlepsze są waciki albo kiedyś w pieluszkarnia.pl mieli fajne myjki z pojemniczkami i chyba olejkami, chusteczki koniecznie bez parabenów a tu wszystkie znane niestety podpadają ze składem, lepiej już rossmanowe(nie mają parabenów) no ale są dośc suche mi to akurat odpowiada bo nie trzeba tyłeczka osuszac przed założeniem pampera