Widok

jasne-żółte stolce u dziecka po wirusie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jesteśmy po infekcji wirusowej u mojej 1.5 r córy, były wymioty + 3 luźne stolce koloru jasno-żółtego...konkretnie nie stwierdzono co to, teraz daję małej probiotyk dicoflor w kroplach i debridat zapisany przez lekarza ale zastanawiają mnie te żółte, takie gliniane stolce, bo utrzymują się już 5 dni... czy po wymiotach mogą tak owe być, czy raczej w dalszym ciągu jest coś nie tak? wcześniej miała też różne kolory w stolcu ale zawsze był on ciemniejszy, bardziej brązowy. Miał ktoś podobnie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam podobnie, gdy przechodzilam enterowirusa.Brałam probiotyki i wszystko wróciło do normy. Może jednak wybierz sie z dzieckiem do lekarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko tak mialo po rotawirusie= przeszlo po okolo 2 tygodniacg, w szpitalu mowili ze to normalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
osłabiona wątroba, przejdzie z czasem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny... mała czuje się już dobrze a stolec dzisiaj bardziej marchewkowy po wczorajszym obiadku, mam nadzieję, że już się wszystko unormuje, zobaczę jeszcze jak jutro będzie i dla pewności zapytam lekarki ale jak mówicie, że tak może być to już jestem spokojniejsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

do góry