Widok

moje włosy znowu są zdrowe i nie wypadają :)

miałam długie włosy prostowałam je codziennie były bardzo zniszczone kruszyły się a gdy ich nie wyprostowałam miałam na głowie siano ;/ postanowiłam je obciąć ;/ po obcięciu sięgały ledwo ramion przestałam je prostować suszyłam zimnym powietrzem suszarki ale nadal bardzo wypadały próbowałam wszystkiego wszystkie szampony pokolei z apteki dalej nic;/ poźniej skrzp max nic nie dawalo bellisa to samo;/ wkońcu wypróbowałam maseczke WAX bardzo polecam po 1 miesciącu stosowania włosy przestały wypadać szybko rosły ale główną przyczyną było zażywanie tabletek expert włosy mogę je naprawdę polecić włosy szybko rosną i nie wypadają :))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje wlosy tez strasznie wypadaja i podobnie jak Ty obcielam je, stosuje szampon i odzywke DERMENA i raz w tygodniu odzywke WAX. Poki co wypadanie troche sie oslabilo ale nieznacznie. No ale stosuje te preparaty dopiero miesiac. Poczekamy, zobaczymy...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
gdzie mozna kupic ta odzywke WAX? w aptece czy w kosmetycznym zwykłym? bo szczeze mowiac jeszcze takiej nie widziałam albo nie zwrociłam na nia uwagi. ile ona kosztuje?
przylanczam sie do kolezanki gdzie owe cudo do włosow mozna nabyc i jakie sa ceny??
mi też włosy wypadały okropnie i po wielu nieudanych próbach ich ratowania kupiłam szampon do włosów wypadających ze skrzypem i rozmarynem Joanny i raz tyg robię maseczkę żółtko + nafta kosmetyczna + olej rycynowy. Czasami wcieram samą naftę - poprawa bardzo szybka! ale dodatkowo zrobiłam badania na tarczycę i biorę lek na niedoczynność, może to jest zasługą?

Inne tematy z forum Moda i uroda

gdzie kupie fajne, kolorowe legginsy dla doroslych? (10 odpowiedzi)

Szukam legginsow,, w cos fajnego, kwiaty, owady, zwierzęta, chmurki - widzialyscie gdzies takie...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (140 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry