Widok

moje zdjęcia

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie chcę tam zasmiecac, to umieszczę je tutaj:

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hura jedno się udało, a drugie?

image
ok chyba umiem,

image
i jeszcze jedno, i wtedy będzie super:

image
NO UDAŁO MI SIĘ NAWET, COŚ TAKIEGO!!!
Pozdrowionka!!!! Fajowe zdjęcia :) szczególnie to na łódce (to była łódź, pawda?) :))
JEŻELI CHODZI O DRUGIE TO JEST ROBIONE POD MOLO, jeżeli o trzecie to jest obok łódki
Monika1 jeśli byś mogła przesłać mi namiary na zespół, który gościł na Twoim weselu, byłabym ci bardzo wdzięczna. Sorki za odejście od tematu, ale czytałam wcześniej jak byłaś z nich zadowolona. Dzięki.
Tak wogóle to ślicznie wyglądałaś!
Ech, nie umywa się do zdjęć Kawy...

a ja nic nie widzę.... :-(

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
ja juz tez nie widze? a przed chwilką jeszcze było oki?
a teraz widze :-)

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
wysłałam ci dane na maila
?
Gratulacje!
przy okazji również poproszę namiary na zespół, jeżeli rzeczywiscie fajny!
Pozdrawiam
ładne zdjecia jeśli chodzi ogólnie to każdy chce czegoś innego ja też stawiam na naturalne zdjecia na łonie natury w jakiejś fajnej scenerii bez zbytniego wydziwiania, one mają podkreślać parę młodą a nie że para młoda ma być tłem, za bardzo w kierunku wydziwiania artystycznego też nie ma co iść według mnie, ładna z was para i zdjęcia też ładne, zresztą ślubne zdjecia przeważnie takie są bo przedstawiają szczęśliwych ludzi

Moze i jestescie na tych zdjeciach szczesliwi ale jak bym dostala takie zdjecia od fotografa, to nie bylabym za wesola...lepsze fotki strzela moj mlodszy braciszek swoim cyfrakiem i takie gadanie, ze nie o to chodzi zeby zdjecia byly artystyczne, tylko zeby bylo widac szczescie malzonkow, to wynika z czystej zazdrosci, ze ktos ma lepsze i bardziej artystyczne zdjecia i tyle..
a co z tymi zdjęciami jest nie tak, moze trochę przy zmniejszaniu straciły ostrośc, nie mam takiego programu do zmniejszania, ale w rezczywistości są bardzo wyraźne i przede wszystkim nie robione cyfrówką
na pewno nie jestem zazdrosna o niczyje zdjecia, nie martw się twoje fotki są oki, każdy decydując sie na fotografa wcześniej ogląda przynajmniej powinien jego próbki i wybiera co mu się podoba, a w komputerze mogą wyglądać inaczej niż na żywo, takie bajerki, obróbkę ma część moich zdjęć niektóre są ciekawe, ale i ta część bardziej "realistycznych" też mi się podoba , ale najważniejsze żeby tobie odpowiadały, przecież gusta są różne, napewno jak je pokazujesz ludziom na żywo, to bardzo je chwalą

do góry