Widok
ładne zdjecia jeśli chodzi ogólnie to każdy chce czegoś innego ja też stawiam na naturalne zdjecia na łonie natury w jakiejś fajnej scenerii bez zbytniego wydziwiania, one mają podkreślać parę młodą a nie że para młoda ma być tłem, za bardzo w kierunku wydziwiania artystycznego też nie ma co iść według mnie, ładna z was para i zdjęcia też ładne, zresztą ślubne zdjecia przeważnie takie są bo przedstawiają szczęśliwych ludzi
Moze i jestescie na tych zdjeciach szczesliwi ale jak bym dostala takie zdjecia od fotografa, to nie bylabym za wesola...lepsze fotki strzela moj mlodszy braciszek swoim cyfrakiem i takie gadanie, ze nie o to chodzi zeby zdjecia byly artystyczne, tylko zeby bylo widac szczescie malzonkow, to wynika z czystej zazdrosci, ze ktos ma lepsze i bardziej artystyczne zdjecia i tyle..
na pewno nie jestem zazdrosna o niczyje zdjecia, nie martw się twoje fotki są oki, każdy decydując sie na fotografa wcześniej ogląda przynajmniej powinien jego próbki i wybiera co mu się podoba, a w komputerze mogą wyglądać inaczej niż na żywo, takie bajerki, obróbkę ma część moich zdjęć niektóre są ciekawe, ale i ta część bardziej "realistycznych" też mi się podoba , ale najważniejsze żeby tobie odpowiadały, przecież gusta są różne, napewno jak je pokazujesz ludziom na żywo, to bardzo je chwalą