Widok
jestem w ciazy :-)
Jestem w ciazy!! I tak sie ciesze... ALE
Urodze koniec lutego, poczatek marca.. slub koniec maja.. a co teraz zrobic z zakupen sukni?
Czy nie powinnam przymierzac teraz zanim urosne, zeby wiedziec jaki styl i fason chce.. no i przy zamowieniu stosowac sie tym.. i potem w kwietniu i maju przymiarki..
BARDZO wesole pozdrowienia :-)
Urodze koniec lutego, poczatek marca.. slub koniec maja.. a co teraz zrobic z zakupen sukni?
Czy nie powinnam przymierzac teraz zanim urosne, zeby wiedziec jaki styl i fason chce.. no i przy zamowieniu stosowac sie tym.. i potem w kwietniu i maju przymiarki..
BARDZO wesole pozdrowienia :-)
super gratuluje!!!:)) a chcialas byc?:))
suknie wybierz chyba taka zeby moc ja spokojnie korygowac:)) w marcu rodzisz w maju slub?? to moze przesun slub na inny termin, w 2 mies po porodzie nie jest to zbyt madre zeby urezadzac wesele :)) poza tym twoje cialo bedfzie na maxa wyczerpane:)) ja bym radzila przesunac slub...... nie mowie z doswiadczenia wlasnego ale wiem to bo tez mielismy taka syt w family... :)
suknie wybierz chyba taka zeby moc ja spokojnie korygowac:)) w marcu rodzisz w maju slub?? to moze przesun slub na inny termin, w 2 mies po porodzie nie jest to zbyt madre zeby urezadzac wesele :)) poza tym twoje cialo bedfzie na maxa wyczerpane:)) ja bym radzila przesunac slub...... nie mowie z doswiadczenia wlasnego ale wiem to bo tez mielismy taka syt w family... :)
ale suuper !!!!!!!!
gratulacje i dbaj o siebie :))))))
nie wiem czy taką odpowiedź chcuiałabyś usłyszeć, ale czy nie lepiej ciut przesunąć w czasie ślub?
po 2-3 miesiącach od porodu możesz nie wyglądać,
ani nie czuć sie jeszcze za dobrze :(
i dzidzia taka malutka będzie :)
może być ci trochę ciężko :(
ale cieszę się razem z tobą :)
piękna wiadomość :)
gratulacje i dbaj o siebie :))))))
nie wiem czy taką odpowiedź chcuiałabyś usłyszeć, ale czy nie lepiej ciut przesunąć w czasie ślub?
po 2-3 miesiącach od porodu możesz nie wyglądać,
ani nie czuć sie jeszcze za dobrze :(
i dzidzia taka malutka będzie :)
może być ci trochę ciężko :(
ale cieszę się razem z tobą :)
piękna wiadomość :)
.
Fakt jest ze wesele dla mnie bedzie cos zupelnie innego, nie balanga ale uroczystosc polaczenia nas w rodzinny... i to super
To dla mnie ok, nie musze sie upic zeby sie bawic.. a o dzidzie babcie sie pewnie beda bily :-) zreszta bedzie non stop spala...
Co do przesuniecia to wypada, mam kolerzanke ktorej synek mial 6 tygodnie i spoko.. Poprostu potrzebny opiekunczy maz (a go mam).
No i teraz pewnie rowniez bedzie chrzest tego samego dnia.
To dla mnie ok, nie musze sie upic zeby sie bawic.. a o dzidzie babcie sie pewnie beda bily :-) zreszta bedzie non stop spala...
Co do przesuniecia to wypada, mam kolerzanke ktorej synek mial 6 tygodnie i spoko.. Poprostu potrzebny opiekunczy maz (a go mam).
No i teraz pewnie rowniez bedzie chrzest tego samego dnia.
A ja wierze że ci się uda zrzucic brzuszek Wszystko zalezy od chęci i samozaparcia. Przeciez kobieta w ciązy ni eprzytyje 0-30 kg Max to 15-11 no i zaraz po porodze zostanie ci najwyżej 9kg a brzuszek w odpowiedniej bielixnie uciskającej szybko wróci do normy - zobaczysz. Najwazniejsze tylko zebyś w ciązy ni eopychała się słodyczami i bedzie dobrze
A niektóre suknie maja takie profilowanie - upiecia i marszczenia od pasa, ze zakryją brzuszek, bo przecie znie każda z nas jest modelka z płaskim brzuszkiem....
a poniżej jeszce kilka propozycji:

A niektóre suknie maja takie profilowanie - upiecia i marszczenia od pasa, ze zakryją brzuszek, bo przecie znie każda z nas jest modelka z płaskim brzuszkiem....
a poniżej jeszce kilka propozycji: