Widok

jestem w ciazy :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem w ciazy!! I tak sie ciesze... ALE

Urodze koniec lutego, poczatek marca.. slub koniec maja.. a co teraz zrobic z zakupen sukni?

Czy nie powinnam przymierzac teraz zanim urosne, zeby wiedziec jaki styl i fason chce.. no i przy zamowieniu stosowac sie tym.. i potem w kwietniu i maju przymiarki..

BARDZO wesole pozdrowienia :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ładna
image

dzienki.. fajne detale.. schowane w archiwum :-)

dianka, coś ci znalazłam:

http://www.allegro.pl/item111735162_wyjatkowa_suknia_slubna.html

.
Bylam w takiej samej sytuacji. Ślub był zaplanowany na 03.06.2006 wcześniej kupiliśmy mieszkanie i zaszłam w ciążę :). Bartusia urodziłam 05.03 a ślub odbył się 03.06 nie chcieliśmy tego przekładać po porodzie szybko doszłam do siebie. Suknię kupiłam dopiero po świętach bo chciałam żeby brzuszek jak najbardziej zmalał. Podczas wesela synek był z nami na obiedzie a potem odwieźliśmy go do teściów tam go przebrałam na karmiłam i został z opiekunką.
Dianka i Dori GRATULUJE!!

Bardzo miło usłyszec takie słowa..dbajcie o siebie i dzidzie:))
Zazdroszcze Wam, mam nadzieję że mnie tez to spotka:)

gratuluje Wam dziewczyny i troche zazdroszcze.

ja bede musiala przesunac temat dziecka bo w zeszlym tyg zaczelam nowa prace wiec wiadomo jak jest.

pozdro i uwazajcie na siebie,
soltera

gratulacje:)))))super!!!!!!:)

nie - jasne ze nie tylko lepiej pozbyc się trochę kilogramów przed i poźniej po ciązy, bo wiesz jak bedziesz np. karmic piersią to tez może być trune zastosowanie jakiejkolwiek diety........ a tak to bedziesz miała mniej do zrzucenia
Ale oczywiscie dziecku to chyba w zaden sposób nie zaszkodzi :)

nie rozumie , w czym nadwaga mi moze przeszkodzic?? bo chyba zachodzic w ciaze mi nie przeszkodzi...jets to jakies pzreciwskazanie do ciazy?

hi hi.. postanowilam ze sie umowie juz z salonami przy wizycie w Lutym..

A suknie dopiero bede zamawiac tuz przed porodem (zobacze ile uroslam) albo w kwietniu bede szyla..

A o maluchach zawsze chetnie sie gada :-)

A co do palenia.. to tez nie pale

Nono - mozesz spróbowac teraz - nigdy nie zaszkodzi No i cwiczeniami mięścnie brzucha i plecy sobie wzmocnisz. Ja polecam biegani ei siłownię - szybko i zdrowo schudniesz, a do tego jakas dieta niskokaloryczna i oczywiście witaminki i bedzie ok

Slonko.. nadwaga moze wam przeszkodzic.

Ja bym proponowala jakas rozsadna diete przed dzidzia.. bo fakt jak juz jestes w ciazy to trzeba sie suchac czego dzidzia pragnie a nie sie odchudzac..

Przed czy po.. bron boze sie nie gloduj!.. ale duzo warzyw nigdy nie zaszkodzi :-)

Ps, ja tez nie jestem jak szpilka :-)

Plaenie - jasne !!!!!!!! Toprzeciez takie niezdowe!!!!!! Ja nie mam z tym problemu bo nie paliłam :(
Hm....chyba sie rpzpedziłyśmy z tym opisywaniem, bo przeceż miał być to watek o sukni po urodzeniu maluszka......

Zazdriszcze wam i ciesze sie razem z wami :))) My sie tez staramy o dzidzie, slub mamy za miesiac wiec nawet jak teraz nam wyjdzie nic a nic przez miesiac nie bedzie widac przeciez :)) Studia mam skonczone, we wrzesniu sie bronie, finanse nam pozwalaja wiec chyba chwila odpioqwiednia ,tym bardziej z etak bardzo tefo pragniemy, jak niczego na swiecie... Tylko boje sie jednego, u mnie bedzie troche gorzej pod wzgledem wagi :( Juz teraz mam nadwage i to niemala....to chyba dziedziczne, bo cala strona mojej mamy tak miala...a jakz ajde w ciaze, boje sie ze pozniej moge wazyc duzo za duzo...oczywiscie wezme sie za diete i cwiczenia po ciazy, bo teraz nic nie chce robic, skoro ciagle pracujemy nad dzidzia zeby sobie nie zaszkodzic ( nie za dobrze jest chyba teraz sie odchudzac planujac dziecko lub bedac we wzcesniej ciazy...) ale tearz musi byc jak jest... nie chcemy czekac ani chwili dluzej bo i tqak juz dlugo na ta dzidzie czekamy. Jestesmy pewni i gotowi na to malenstwo od dawna, wiec nasza decyzja bylo staranie sie mimo mojej nadwagi... jej mam nadzieje ze nie bede strasznie wygladac w zaawansowanej ciazy a po porodzie schudne... hmm... Hmm jak ja bym chciala byc dziewczyny na waszym miejscu...z malenstwem w brzuszku:))))

Bardzo roznie sie przezywa ciaze.. W mojej rodzinnie kobiety mowia ze dzien po juz czyja.. po piersiach.
Moja mama mimo ze wcale nie przytyla to w ciagu pierwszych 2 miesiecy urosly jej piersi od A do C - jak byla w ciazy z moja siostra.. i skonczyla na D

Ja mam bardzo niski pozioim weglu, wiec jak zaczne lykac to powinnam dostac wiecej sil i sie troche obudzic.

Ja bardzo dobrze Nie mam i nie miałam żadnych dolegliwości nieprzyjenych związanych z ciąza i jakby ktos nie wiedział to by nie powiedział że maluszek siedzi sobie w brzuszku :) A jutro juz 14 tydzień...

i przestać palić :)))))

No niestety nie zawsze jest tak optymistycznie bo ja naprzyklad przytylam 38 kg , co prawda synus mial 5,300kg i cale 64 cm ale co przytylam to moje no i potzrebowalam roku zeby z tego schudnac a i tak wszyscy sie dziwili ze tak szybko. No coz jeszsze mniej optymistyczne jest to ,ze w drugiej ciazy utylam 28 kg i nic nie schudlam a juz minelo 6 lat . Wiec roznie to bywa .Serdecznie gratuluje bo dzieci to najlepsze co nam sie moze wydazyc w zyciu.

ale ja wam zazdroszcę, eh....
tez się zaczniemy starać, po ślubie
ale musze sie oczyścić najpierw...:(

.
coś pięknego :)

do góry