Widok
zarob na kino, pub, komorke
Mam do zaproponowania program zarabiania przez internet! Eurobarre to banner u gory ekranu wyswietlajacy reklamy! Nie musisz nic klikac wystarczy, że bedziesz normalnie pracowal na komputerze. Zarobki nie sa oszolamiajace ale 15 Euro czyli okolo 60 zl na miesiac da sie zarobic siedzeniem po 8 godzin dziennie, w sam raz na kino, wypad do puby czy doladowanie komorki. Informacje znajdziecie na www.eurobarreclub.prv.pl
przedświąteczny szał
Przedświąteczny szał zakupów - to jeszcze można zrozumieć. Każdy, a przynajmniej większość, kupuje jedzenie na święta, prezenty itp...
Przedświąteczny szał porządków domowych - tego to ja już nie rozumiem.... Dzwonię do koleżanki, ona nie wyjdzie na spacer, bo sprząta szafki w kuchni. Druga koleżanka myje okna. Ktoś inny porządkuje piwnicę, myje kabinę prysznicową, sprząta pod wanną, za meblami w pokoju.... I w tym wszystkim zastanawia mnie jedno, czy nie można było tego zrobić wcześniej? Czy nie można sprzątać częściej, a nie tylko raz do roku i to akurat przed świętami? A potem spotykam się z koleżanką, a ona mi mówi, jak bardzo urobiła się w te święta. No cóż, to już chyba taka nasza polska tradycja ;))
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę Wam spokojnych, rodzinnych, nie tak bardzo obfitych ale za to pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia :)
Przedświąteczny szał porządków domowych - tego to ja już nie rozumiem.... Dzwonię do koleżanki, ona nie wyjdzie na spacer, bo sprząta szafki w kuchni. Druga koleżanka myje okna. Ktoś inny porządkuje piwnicę, myje kabinę prysznicową, sprząta pod wanną, za meblami w pokoju.... I w tym wszystkim zastanawia mnie jedno, czy nie można było tego zrobić wcześniej? Czy nie można sprzątać częściej, a nie tylko raz do roku i to akurat przed świętami? A potem spotykam się z koleżanką, a ona mi mówi, jak bardzo urobiła się w te święta. No cóż, to już chyba taka nasza polska tradycja ;))
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i życzę Wam spokojnych, rodzinnych, nie tak bardzo obfitych ale za to pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia :)
Wiem
Wiem, że przynudzam, ale muszę to z siebie wyrzucać, inaczej oszaleję. Generalnie uważam się za kogoś zrównoważonego, ale ostatnio dzieje się coś, co mąci mi strasznie w głowie. Korzystam więc z okazji i robię sobie małe sesje autopsychoterapeutyczne:)
Dzisiaj miałam piękny sen. Śnił mi się oczywiście ON. Okoliczności mało ważne, najlepszy byłl jeden moment: podszefł i patrzył na mnie. Długo. Zamknęłam wtedy oczy i po prostu SŁUCHAŁAM JEGO ODDECHU. To było wielkie uspokojenie, a równocześnie wybuch endorfin. Kontemplowałam ten oddech, stawałm się nim, nic już nie było, tylko JEGO oddech. Abstrakcyjny, a zarazem bardzo obecny. Piękny. Obudziałm się z miłym uczuciem błogości.
Dzisiaj miałam piękny sen. Śnił mi się oczywiście ON. Okoliczności mało ważne, najlepszy byłl jeden moment: podszefł i patrzył na mnie. Długo. Zamknęłam wtedy oczy i po prostu SŁUCHAŁAM JEGO ODDECHU. To było wielkie uspokojenie, a równocześnie wybuch endorfin. Kontemplowałam ten oddech, stawałm się nim, nic już nie było, tylko JEGO oddech. Abstrakcyjny, a zarazem bardzo obecny. Piękny. Obudziałm się z miłym uczuciem błogości.
Uzależniony
Uzależniony od sztućców
Uzależniony od powietrza
Uzależniony od jedzenia i picia
Uzależniony od historii przodków
Czy to mi w czymś przeszkadza
Nie, wręcz przeciwnie
Wstaje sobie każdego dnia
Z uśmiechem na gębie
Uzależniony od szczoteczki
Uzależniony od prysznica
Uzależniony od informacji
Uzależniony od czasu
Nie wręcz przeciwnie
Pragnę by tak trwało
By życie mnie zaskakiwało
Uzależniony od dobra
Uzależniony od ludzi
Uzależniony od sieci
Uzależniony od komunikacji
Nie wręcz przeciwnie
Po prostu lubię być...
Uzależniony!
Informacja ma to do siebie, że nam pozwala. Latać w przestworzach naszej wyobraźni. A jak myślisz, że mojej osoby w niej nie znajdziesz, to mylisz się. Właśnie macham do Ciebie zza drzewa, nie wyglądaj za okno, mnie już nie ujrzysz, pozostaję jedynie w pamięci. Jeśli mogę, spokojnych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia jak również bezpiecznych fajerwerków!
pj
Uzależniony od powietrza
Uzależniony od jedzenia i picia
Uzależniony od historii przodków
Nie, wręcz przeciwnie
Wstaje sobie każdego dnia
Z uśmiechem na gębie
Uzależniony od szczoteczki
Uzależniony od prysznica
Uzależniony od informacji
Uzależniony od czasu
Nie wręcz przeciwnie
Pragnę by tak trwało
By życie mnie zaskakiwało
Uzależniony od dobra
Uzależniony od ludzi
Uzależniony od sieci
Uzależniony od komunikacji
Nie wręcz przeciwnie
Po prostu lubię być...
Uzależniony!
Informacja ma to do siebie, że nam pozwala. Latać w przestworzach naszej wyobraźni. A jak myślisz, że mojej osoby w niej nie znajdziesz, to mylisz się. Właśnie macham do Ciebie zza drzewa, nie wyglądaj za okno, mnie już nie ujrzysz, pozostaję jedynie w pamięci. Jeśli mogę, spokojnych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia jak również bezpiecznych fajerwerków!
pj
Agentko
Przesuwając wzrokiem po odległych (przecież nie starych !) numerach gratki D.B. myślami błądzę po tamtych czasach i zawartych w 30 wyrazowych porcjach sentencjach postaci. Święta nastrajają tak jakoś. Czas upłynął a jednak coś zostało . Może nawet nie tylko w mych myślach . Przeczytałem i Twoje texty . Miłe . Jestem kimś ze starych pożółkłych kuponów gratki . Kto wie może nawet nie istnieję... , - takie echo odległych czasów . Ciekawią mnie losy postaci . Jeśli chodzi o Esc. to by się chyba zgadzało . Oryginalna dziewczyna ale dobry i szlachetny człowiek
Ciekawe co robi J. Kiszczak , Nefer i wiele innych osób .
Pozdrawiam i składam życzenia w czas szczególny w najmilsze Święta roku . Niech dobry los sypie Ci złotym dostatkiem przez 365 dni roku przyszłego i nie zapomni o pozostałych dniach obecnego
Ciekawe co robi J. Kiszczak , Nefer i wiele innych osób .
Pozdrawiam i składam życzenia w czas szczególny w najmilsze Święta roku . Niech dobry los sypie Ci złotym dostatkiem przez 365 dni roku przyszłego i nie zapomni o pozostałych dniach obecnego
tak jest Sir Adasiu.....
Radujmy się...a Tobie kolego wszystkiego najlepszego jak i wszystkim Adamom i Ewom ;) Ja na dziś mam już dosyć wigilijnych przygotowań i zasłużenie zaczynam, może późno ale tu akurat pora nie jest ważna, spokojny wieczór......i proszę nie znęcajcie się nad karpiami ;) Na zdowie Adamie!