Widok
Bolek mieszanie do tego dzieci to już zwykłe kur..........wo wiesz! Ja Ci powiem tak , nie strasz bo się zes,,,,,,,,,,asz a po drugie kierujesz teraz grozby karalne. Po trzecie czytaj ze zrozumieniem albo wyczyść obrobik ze swojej głowy bo chyba myślenie nie jest Twoją mocna stroną podobnie Bonzo prymityw. Bonzunio mam nadzieje ,że kiedyś się spotkamy na drodze i gwarantuje ,że w rajstopki narobisz i to szybciutko internetowy kozaku. Nawet fantazji nie masz , stale tylko bzdury piszesz. Pojedz na tor i tam się pościgaj jak masz czym bo Twoją taczanką to raczej słabiutko będzie.
dopóki w Baninie nie będzie chodników, wszystkie drogi za wyjątkiem Lotniczej powinny być w strefie osiedlowej: ograniczenie ruchu do 20km/h plus pierwszeństwo dla pieszych s dodatkowo wielkie donice co jakiś czas.Innego wyjścia nie ma. wczoraj przejechałam się po Baninie rowerem i na wszystkich drogach wyłożonych płytami samochody zapierd..ją niestety. A na drogach dzieci na rowerach czy hulajnogach, mamy wózkami...