Widok

jeździmy wolniej

proszą dzieci i dorośli.dotyczy całego banina i nie tylko.dziekujemy
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 5

A nie potrafisz ich ominac? Pewnie ciezko bo trzeba dac po hamulcach co...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To był katolikuss psi,us co musiał być chrzessstnymm co nigdy nic a na komuniiieeeę to nawet na trotuariusie zaparkujessie bo przecieź ajlowju i jest coraz lepiej w tej ajlandii!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak trafi to albo będzie ciąg mocno albo zrobi to specjalnie, a bądź mądrzejszy i zwróć uwagę jak widzisz taka sytuacje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw to niech te wszystkie rodzinki od 7 boleści nauczą się chodzić po ulicach. Szlag mnie trafia jak widzę mamusie idące w rządku ulicą, czekać tylko aż ktoś taką trafi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

a twoje misiu to co: grozby, nie grozby. ale buractwo i ciamciaramcia z ciebie na maksa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie ważne jak doszło, ważne, że można zdjąć nogę z gazu i mniejszą krzywdę wyrządzić nawet jeśli dziecko wskoczy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bolek mieszanie do tego dzieci to już zwykłe kur..........wo wiesz! Ja Ci powiem tak , nie strasz bo się zes,,,,,,,,,,asz a po drugie kierujesz teraz grozby karalne. Po trzecie czytaj ze zrozumieniem albo wyczyść obrobik ze swojej głowy bo chyba myślenie nie jest Twoją mocna stroną podobnie Bonzo prymityw. Bonzunio mam nadzieje ,że kiedyś się spotkamy na drodze i gwarantuje ,że w rajstopki narobisz i to szybciutko internetowy kozaku. Nawet fantazji nie masz , stale tylko bzdury piszesz. Pojedz na tor i tam się pościgaj jak masz czym bo Twoją taczanką to raczej słabiutko będzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bolku już nasr*łem w pory, aż mi guma pękła w nich. Straszyć to swe dzieci na swym podwurku internetowy kozaku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dodam, że to działo się na Lotniczej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Normalnie chyba wyjdę sobie przepalic maszynę na rolniczej ciekawe czy ktoś mnie będzie gonić haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ej cwaniaczku liścia to ty chyba porządnego nie dostałeś jak trafisz na mnie to cię będzie długo bolało i jeszcze twoje dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Najpierw się dowiedz o tym wypadku jak do niego doszło a potem pisz bo piszesz bzdury
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzisiaj między 10,a 11 terenowe audi ciemno zielone zapakowane było na chodniku między ogrodzeniem gimnazjum,a żółtymi barierkami naprzeciw kościoła. Więc można powiedzieć, że chodnika nie było. Pozdrawiam serdecznie kierowcę z olbrzymią fantazja. Mam nadzieję, że ktoś go kiedyś,gdzieś odholuje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
dopóki w Baninie nie będzie chodników, wszystkie drogi za wyjątkiem Lotniczej powinny być w strefie osiedlowej: ograniczenie ruchu do 20km/h plus pierwszeństwo dla pieszych s dodatkowo wielkie donice co jakiś czas.Innego wyjścia nie ma. wczoraj przejechałam się po Baninie rowerem i na wszystkich drogach wyłożonych płytami samochody zapierd..ją niestety. A na drogach dzieci na rowerach czy hulajnogach, mamy wózkami...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

nowe bmki to przemieszczają się zawsze przepisowo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można powiedzieć, że to taki prawdziwy strażnik TEKSASU. Ciekawe co robił dzisiaj gdy między 10,a 11 jakiś. .... stał terenowym Audi GD 40... na chodniku między ogrodzeniem gimnazjum, a żółtymi barierkami przy kościele uniemożliwiając przejście pieszym?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

W piątek jeden radiowóz na drodze i przez godzine z debilnych kierowców zrobiły się potulne baranki. Nie trzeba nikogo walić z liścia w ryj.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak,tak i się obudziłeś zlany potem i polucjà ,dobiegł cię krzyk mamy -wstawaj gamoniu do szkoły i wskoczyłeś na swòj rower typu koks gl i pogalopowałeś jako jeden z ostatnich rocznikòw gimnazjalnych na zajęcia...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A moze na innych ulicach znajda sie jacys rownie nielicho zbudowani i pogonia te male kuta..ki w golfach, passeratich i starych bmkach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy możesz zacząć jeździć po Ksiezycowej, proszę, bo tam chodzę z małym dzieckiem a jest b. Niebezpiecznie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry