Widok

judo, karate dla 8 latka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałbym zapisać mojego 8 letniego syna na zajęcia judo/ karate lub coś podobnego. Interesują mnie zajęcia, które odbywają się w soboty najchętniej w okolicach Moreny. Poproszę o namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś coś podpowie, bo nie mogę się doszukać sobotnich zajęć

może mali wojownicy?

Poproszę o jakieś namiary, najlepiej strona internetowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tak trudno wpisać ta nazwę w Google i znaleźć. Jezu co za niezaradne społeczeństwo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moi synowie chodzą na judo i zajęcia odbywają się 2 razy 3 dla chętnych (w tygodniu) nigdy w soboty bo w soboty na ogół są turnieje ,trenerzy tez wyjeżdżają na te turnieje.Nie wiem może znajdziesz i w soboty moi chodzą na Chełmie ta sama szkoła judo jest i na Morenie ale niestety nie w soboty. Powodzenia w szukaniu.

No właśnie, dla nas warunkiem jest sobota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No to szukaj przecież nikt za ciebie nie znajdzie zajęć dla twojego dziecka jeszcze w soboty internet masz tel t prwnie tez to dzwon pytaj ,czytaj .

Z tego co wiem 1 raz w tyg i jeszcze w soboty będzie ciężko bo jak pisałam w soboty przeważnie zawody, ostatecznie w soboty możesz iść z dzoeckiem na basen albo na spacer .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziecko basen ma w szkole, na piłkę chodzi w tygodniu. A chciałoby mu się jeszcze judo, karate czy coś w tym stylu, a nie jestem w stanie ogarnąć już tego popołudniami. Wydaje się, że fora są właśnie po to by np. spytać. Szukałam, nie znalazłam więc pytam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój chodzi na karate. Może być na zajęciach 5 razy w tygodniu - ale w dni powszednie :) No Żabianka-Przymorze-Zaspa :)

Na SGKS Wybrzeze w soboty sa prowadzone zajecia judo dla dzieci z rodzicami

BTW
jeden raz w tygodniu w przypadku judo nic nie da...

W tiger gym na suchaninie jest judo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

do góry