Widok
jutro mam egzamin na prawo jazdy...
Stresa mam niemalego choc zdrowy rozsadek pdopowiada mi,ze podstawa to sie nie stresowac i zapomniec z eto egzamin, olac ewentualne czepianie sie i wrzaski egzaminatora i byc soba-jechac... ale latwo powiedziec, trudniej wykonać. Dziewczynki, trzymajcie z calej sily za mnie kciuki. To juz moje 3 podejscie... musze zdac bo... zalezy mi na tym w tej chwili bardziej niz na czymkowliek innym, a poza tym nie chce powtazrac egzaminu teoretycznego i 5 jazd... a to mnie czeka jakbym nie zdala... teria mi sie uniewaznia, mija pol roku... Niby jezdze dobrze, tak mowi instruktor, od pierwszego egzmainu ulepszylam jazde, ale jednak... nerwy... ehhh to juz za 15 godz...
Niestety znow sie nie udalo :( I 400 zl w plecy bo musze wykupic 5 h jazd i zaplacic za teorie plus praktyke a na dodatek najpierw wyjezdzic te 5h zeby moc sie zapisac nawet na egz teoretyczny po uniewaznieniu sie teorii... tak mi powiedziala pani w PORDzie. Porazka :(((((
Oblalam wlasnie placyk...nie chce mi sie w to wierzyc ale po raz pierwszy w zyciu mi rekaw nie wyszedl... wszystkiego bym sie spodziewala ale nie tego ze utkne na placu...
Oblalam wlasnie placyk...nie chce mi sie w to wierzyc ale po raz pierwszy w zyciu mi rekaw nie wyszedl... wszystkiego bym sie spodziewala ale nie tego ze utkne na placu...
A o której masz egzamin? Nie wiem czy wiesz, ale istnieje pewna teoria, która ma swoich zwolenników i głosi. ze najlepszą godziną i porą roku na egzamin praktyczny prawo jazdy jest przedział czasowy od 9:00-11:00 - ze względu na mniejszy ruch bo ludzie są w pracy oraz początek wakacji więcej masz tutaj opisane: https://www.naukajazdy.wroc.pl/news/najlepszy-termin-i-godzina-na-zdanie-egzaminu-na-prawa-jazdy.html