Widok
kalendarzyk
HELP!
Przygotowuje sie do slubu i musze przyjsc do poradnii rodzinnej, a nie mam i nie prowadze kalendarzyka. Moze ktos moglby mi skserowac lub przeslac na poczte swoj?bylabym bardzo wdzieczna.Jesli ktos ma to wkrotce sie odezwe i podam adres.
Dziekuje z gory i pozdrawiam z Podkarpacia!:)
Przygotowuje sie do slubu i musze przyjsc do poradnii rodzinnej, a nie mam i nie prowadze kalendarzyka. Moze ktos moglby mi skserowac lub przeslac na poczte swoj?bylabym bardzo wdzieczna.Jesli ktos ma to wkrotce sie odezwe i podam adres.
Dziekuje z gory i pozdrawiam z Podkarpacia!:)
kalendarzyk a metody naturalne, o jkaich można się dowiedzieć w poradnictwie mają ze sobą niewiele wspólnego....
tutaj jest link, gdzie możesz znaleźć wykresy :-))
powodzenia i mam nadzieję, ze trafisz na nauczyciela NPR, który zacheci Cię do tej metody :-))
tutaj jest link, gdzie możesz znaleźć wykresy :-))
powodzenia i mam nadzieję, ze trafisz na nauczyciela NPR, który zacheci Cię do tej metody :-))
Jeśli miałaś na myśli metodę objawowo-termiczną, to to jest link do stronki, na której znajdziesz przykładowy wykres.
albo przejdż się do jakiej kolwiek księgarni katolickiej i poproś o "Rozpoznawanie okresowej płodności małżeństwa" Teresy Kramarek (około 4zł)
A nawiasem mówiąc polecam samodzielne wykonanie takiego wykresu :)
albo przejdż się do jakiej kolwiek księgarni katolickiej i poproś o "Rozpoznawanie okresowej płodności małżeństwa" Teresy Kramarek (około 4zł)
A nawiasem mówiąc polecam samodzielne wykonanie takiego wykresu :)