Widok
w Leclercu wczoraj nie było ani jednej pary dla chłopca w rozmiarze 29-33(około południa) ;) znalazłam po dwie pary 28 i 34 :] a my potrzebujemy ichnie 31 z tego co wyczytałam na Allegro :] (długości wkładek)
Ale ceny faktycznie fajne :]
zrezygnowana poszłam do CCC i kupiłam te MB - zobaczymy jak się sprawdzą.
Ale ceny faktycznie fajne :]
zrezygnowana poszłam do CCC i kupiłam te MB - zobaczymy jak się sprawdzą.
Ja miałam w zeszłym roku szkolnym te kwocie z CCC dla córki i byłam zadowolona , w tym roku na WF kupiłam od nich trampki zobaczymy jak się sprawdza, a kapcie teraz na wrzesień z białym spodem kupiłam pierwszy raz w smyku zobaczymy jak z jakością , bo wybór mieli duży nawet wydaje mi się że dla chłopców fajniejsze
Po kilku m-cach muszę z przykrością napisać, że nie jestem zadowolona z tych kapci MB z CCC. Już 2 razy musiałam zmieniać rzep - bo ta delikatniejsza strona całkiem się "rozlazła" i rzep nie trzymał.
Dla porównania kapcie Befado używane taki sam okres czasu - praktycznie zero śladów użytkowania(np. może trochę widać na wkładkach), rzepy idealne...
Więcej nie kupię tych kapci MB.
Dla porównania kapcie Befado używane taki sam okres czasu - praktycznie zero śladów użytkowania(np. może trochę widać na wkładkach), rzepy idealne...
Więcej nie kupię tych kapci MB.
Oj, ja muszę to samo napisać o tych MB. Córa ma swoje też kilka miesięcy, i guma się rozciągnęła, ta przytrzymująca but z wierzchu, odkleił materiał od podeszwy tworząc nieestetyczną szczelinę.
Wyglądają kiepsko.
Wracam do Zetpolu. Dodam że MB są droższe niż Zetpol.
A, mimo wentylacji buta, stopa bardzo się w tych MB poci.
Wyglądają kiepsko.
Wracam do Zetpolu. Dodam że MB są droższe niż Zetpol.
A, mimo wentylacji buta, stopa bardzo się w tych MB poci.