Widok

kapcie firmy Zetpol

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co myślicie o kapciach dla dzieci tej firmy. Używa któraś z Was? Zastanawiam się nad kupnem dla córki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam dla dzieci, były ok, ale najlepsze są BEFADO
Mieliśmy jedne- pierwsze i ostatnie, twarde, podeszwa raczej słabo się zgina i sąsiedzi piętro niżej pewnie słyszeli jak dziecko chodzi (tak tupały:) )
Ale to z dwa lata temu, więc może w jakości coś poprawili
A ja dla córki kupuję tylko te. Mamy już chyba z szóstą parę i córka, i ja jesteśmy bardzo zadowolone. Mają prawidłową konstrukcję, są trwałe i ładne. Pociągniemy na tych Zetpolu jeszcze długo.
Mnie one nie odpowiadają, poci się nóżka, polecam za to kapcie befado
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W befado nóżka dziecka poci się jeszcze bardziej niż w zetpolach; mój synek uwielbia te drugie...
właśnie też szukam jakiś zamienników dla befado - niby oki ale po całym dniu noga jest poprostu mokra! a mamy te z odkrytymi palcami, więc coś jest nie tak że tak się ta nóżka poci, a może polecicie jeszcze jakieś inne?
Podbijam :)

Gdzie w Gdansku jest dużu wybór tych kapci? Jakie ceny? Jakie opinie?
W innym temacie chwalę buty MB, na równi z Zetpolem.
Te MB mają nawet w podeszwie wentylację (takie szczeliny z materiałem). Zaskoczyło mnie to gdy oglądałam w sklepie. Ciekawa jestem jak się to sprawdzi.
Agusia ceny sa bardzo przystepne, zarowno kapci jak i bucikow. Ja w Zukowie za 15-19 zl kupuje :)
w Leclercu wczoraj nie było ani jednej pary dla chłopca w rozmiarze 29-33(około południa) ;) znalazłam po dwie pary 28 i 34 :] a my potrzebujemy ichnie 31 z tego co wyczytałam na Allegro :] (długości wkładek)

Ale ceny faktycznie fajne :]

zrezygnowana poszłam do CCC i kupiłam te MB - zobaczymy jak się sprawdzą.
Agusia a dlaczego nie chcesz befado , jest bardzo duży wybór w akpolu teraz SA nawet jakieś promocje -10;% bodajże
Bo szkoda mi czasu na jazdę specjalnie do Akpolu :] a nie będę w tamtej okolicy :]

Poza tym chciałam wypróbować jakieś inne kapcie :]
Ja miałam w zeszłym roku szkolnym te kwocie z CCC dla córki i byłam zadowolona , w tym roku na WF kupiłam od nich trampki zobaczymy jak się sprawdza, a kapcie teraz na wrzesień z białym spodem kupiłam pierwszy raz w smyku zobaczymy jak z jakością , bo wybór mieli duży nawet wydaje mi się że dla chłopców fajniejsze
Po kilku m-cach muszę z przykrością napisać, że nie jestem zadowolona z tych kapci MB z CCC. Już 2 razy musiałam zmieniać rzep - bo ta delikatniejsza strona całkiem się "rozlazła" i rzep nie trzymał.

Dla porównania kapcie Befado używane taki sam okres czasu - praktycznie zero śladów użytkowania(np. może trochę widać na wkładkach), rzepy idealne...

Więcej nie kupię tych kapci MB.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no niestety ale chyba cena idzie z jakością w parze..za to befado wyraźnie droższe
Oj, ja muszę to samo napisać o tych MB. Córa ma swoje też kilka miesięcy, i guma się rozciągnęła, ta przytrzymująca but z wierzchu, odkleił materiał od podeszwy tworząc nieestetyczną szczelinę.
Wyglądają kiepsko.
Wracam do Zetpolu. Dodam że MB są droższe niż Zetpol.

A, mimo wentylacji buta, stopa bardzo się w tych MB poci.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry