Widok

kapelusz- gdzie kupic???!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Foremki!
Moze ktoras z Was wpadla na pomysl kapelusza zamiast welonu. Ja przymierzalam roznego rodzaju welony, ale w kazdym z nich wygladalam jak ozdoba choinkowa. Przymierzalam piekne kapelusze w Farage, ale tam ceny sa zabojcze. Prosze o namiary do jakiegos sklepu z kapeluszami do slubu:)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również będę mieć kapelusz (na sesji). Tak sobie wymyśliłam, bo bardzo mi się podoba.
Będę sprzedawać po sesji, koło sierpnia. Jeśli Cię to interesuje to napisz do mnie maila trumpeciara@o2.pl to Ci wyślę zdjęcia.
kapelusz w kościele i na sali weselnej? chyba średni pomysł, w berecie na głowie w pomieszczeniu zamkniętym? :) No chyba, że tylko do zdjęć na sesji w plenerze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapraszam na przymiarkę - kapelusz Kristin - z odczepianym welonem - sprzedaż komisowa
image

Uploaded with ImageShack.us
image

image

Podbijam wątek - moja siostra wymyśliła sobie kapelusz :) jakieś porady, gdzie , jaki fason?
Lepiej pomysl na swoj temat. Szkoda slow i czasu. Bywaj zdrow!
Uwaga z tymi kapeluszami... bo wszystkich zdjęciach z kościoła moze byc widac tylko wasz kapelusz zamiast twarzy.
Moja kumpela tak niestety miała...kapelusz miała piękny...pięknie w nim wygładała.... zdjecia w plenezr były cudne.... ale zarówno na zdjęciach jak i filmie z kościoła prawie wogóle nie widać jej twarzy...
Tak więc jeśli się decydujecie a kapelusz to pamietajcie aby przez cała ceremonię zadzerać głowę do góry a nie patrzeć przed siebie .. po fotgraf robiacy zdjęcia z poziomu podwyższenia ołtarza będzie widział tylko piękne rondo kapelusza.
Moja kolezanka robiła 2 lata temu w matemblewie na łące, w sierpniu, cieplutkie lato, duzo kwiatów i zieleni, miała kapelusz słomkowy z duzym rondem przyozdobiony polnymi kwiatami ( takim błękitnymi w stylu habrów ) do tego wiązanka w podobnym polnym stylu ( polne kwiaty kłosy żyta itp ) wyglądało to przepieknie i zarazem bardzo orginalnie, jezeli ktoś robił by w podobnej sceneri slub to taki zestaw polecam bo wygląda to rewelacyjnie.
Mar, a ty sama jesteś osóbką, która nie przyjmuje krytyki ani nie liczy się ze zdaniem innych :) nie piszę ci tego żeby ci dogryźć, ale ty chyba sobie tego nie uświadamiasz, że obrażasz ludzi dlatego że mają inne poglądy niż ty.
Faktycznie wybierz się do modystki. Ja właśnie zamawiałam kapelusz na ul. Abrahama. Kosztowało mnie to 170 zł (miałam jeszcze resztę materiału od sukienki)
Mar ja polecam Ci poszukać jakis modystek, które uszyja Ci kapelusik ze zdjęcia i akurat na Twój rozmiar głowy - koszt bedzie pewnie porównywalny do wypozyczenia w Agnes ( 300 zł), a bedziesz miała go na zawsze...

P.S.
niepotrzebnie "weszłyście" na Zenusia....

Wielkie dzieki dziewczyny!!!!!!!!!
W Agnes juz bylam i maja tam trzy nieciekawe kapelusze. Ale z pewnoscia zajrze na Abrahama w Gdyni i Mariacka w Gdansku.
Pozdrowionka!!!!!
Hej Zenus, to ze przytaczasz takie a nie inne opinie rowniez swiadczy o Tobie - jeszcze wiekszy KOSZMAR !!!!!!!!!!! Nie masz swojego zdania czy co??? A twoja wypowiedz przeczytalam dokladnie i doskonale rozumiem jej sens.
Gratuluje imienia ( czy tez ksywki )- calkowity brak gustu!!!!!!!!
W zeszłym roku na początku lata były też w Galeri Centrum we Wrzeszcz i w Alfie.
mru ;)
zenuś zembisków szkodaaaa.....
wlasnie, kapelusze sa w Agnes. w Gdyni na Abrahama jest maly sklepik z kapeluszami, moze mozna tam tez zamowic slubne.

image

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
image
image
dzięki laski, jesteście szurnięte!!!! pisze wam że słyszałem taką opinię
a wy od razu że głąbie i już chętne mi oczy wydrapać
i tak dalej ..... sory....
moja narzeczona mówiła, że jesteście fajne babki, a wam nic się powiedziec nie da.

kapeluszy szukajcie w agnes :P bo tam też są.
do góry