Widok
kapelusz- gdzie kupic???!!!!
Hej Foremki!
Moze ktoras z Was wpadla na pomysl kapelusza zamiast welonu. Ja przymierzalam roznego rodzaju welony, ale w kazdym z nich wygladalam jak ozdoba choinkowa. Przymierzalam piekne kapelusze w Farage, ale tam ceny sa zabojcze. Prosze o namiary do jakiegos sklepu z kapeluszami do slubu:)))))
Moze ktoras z Was wpadla na pomysl kapelusza zamiast welonu. Ja przymierzalam roznego rodzaju welony, ale w kazdym z nich wygladalam jak ozdoba choinkowa. Przymierzalam piekne kapelusze w Farage, ale tam ceny sa zabojcze. Prosze o namiary do jakiegos sklepu z kapeluszami do slubu:)))))
na gdańskiej starówce jest fajny sklepik z ubraniami z ręcznie malowanego jedwabiu, z kloszami do lamp i kapeluszami o najprzeróżniejszych wzorach i fasonach. Czy są tam kapelusze nadające się na ślub, to nie wiem, ale są wyjątkowo oryginalne. Przynajmniej latem takie były.
Sklepik jest na ul.Mariackiej.
Sklepik jest na ul.Mariackiej.
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Zenuś napisał(a):
> Heh słyszałem opinię że kapelusze to są dla wdów i
> rozwódek!!!!!!!
> a dla młodych dziewczyn są welony ;) :)
>
> moja narzeczona zgrzyta zembiskami na takie opinie ;) i dalej
> przegląda najnowsze żurnale :) wiem że jakieś kapelusze są w
> Agnes no i pewnie w jakiś sklepach....
Zenuś głąbie ;-P
ZOBACZ:

> Heh słyszałem opinię że kapelusze to są dla wdów i
> rozwódek!!!!!!!
> a dla młodych dziewczyn są welony ;) :)
>
> moja narzeczona zgrzyta zembiskami na takie opinie ;) i dalej
> przegląda najnowsze żurnale :) wiem że jakieś kapelusze są w
> Agnes no i pewnie w jakiś sklepach....
Zenuś głąbie ;-P
ZOBACZ:

Pozdrawiam
Moja kolezanka robiła 2 lata temu w matemblewie na łące, w sierpniu, cieplutkie lato, duzo kwiatów i zieleni, miała kapelusz słomkowy z duzym rondem przyozdobiony polnymi kwiatami ( takim błękitnymi w stylu habrów ) do tego wiązanka w podobnym polnym stylu ( polne kwiaty kłosy żyta itp ) wyglądało to przepieknie i zarazem bardzo orginalnie, jezeli ktoś robił by w podobnej sceneri slub to taki zestaw polecam bo wygląda to rewelacyjnie.