Widok

kardiolog dziecięcy Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku jest kardiolog dziecięcy, który przyjmuje na książeczkę NFZ? Wiem, że Jaśkowa Dolina, gdzie jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie dawno również szukałam kardiologa.. w Akadmei Medycznej jest, na Jaśkowej Dolinie, w centrum Gdańska.. (koło solidarności) ale adresu nie znam (idź do swojej przychodni tam Ci powiedzą).. niestety prawda jest taka, że na wizyte czekasz długooo.. bardzo długo... ja zrezygnowałam z wizyty na NFZ i wybrałam się prywatnie do Gdynii (na przeciwko dworca). Lekarz przyjmuje tam tylko w czwartek, czekałam tydzień (maksymalny czas oczekiwania), za 100zł miałam lekarza, echo serca-bardzo szczegółowe.. polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O kurczaki.... a kogoś z Gdańska możecie polecić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mogłabyś podać numer do tego kardiologa w gdyni jak masz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
w akademii jest. My mieliśmy taką sytuację,że mały musiał mieć przed operacją echo serca- czeka się bardzo długo i operacja też by się przesuneła-moja mama zadzwoniła do akademii, poprosiła lekarza i zgodził się- pojechalismy tego samego dnia-zapłącilismy oczywiscie chyba 100- ale jak bardzo zależy na czasie to oni za kasę idą na rękę. Trzeba próbować prywatnie, bo czekać miesiącami. Telefon wzięty z książki tel, zero znajomosci
Kurcze ... ja się dzisiaj dowiedziałam, że muszę tez iść z Wiki do kardiologa.

Jeżeli faktycznie tak długo się czeka na wizytę z NFZ to tez prywatnie pójdziemy!

Może jednak ktoś zna jakiegoś dobrego prywatnego kardiologa z Gdańska!?
UP ....
możesz podać adres i nr tel. kardiologa z gdyni
http://www.przychodnia24.com/kzk/_poradnie.php/id/26

dr n.med. Maciej Chojnicki

super lekarz i super specjalista przyjmuje w Invicta w Gdańsku a normalnie pracuje na oddziale kardiologii w Akademii Medycznej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiście na oddziale kardiologii dzieciecej. jest tez konsultantem na wszystkie szpitale i jak cos sie dzieje z dzieckiem na zaspie czy w wojewodzkim to jedzie konsultowac
http://www.przychodnia24.com/kzk/_poradnie_opis.php/id/26
tam na dole strony masz napisane na czym polega badanie
Bardzo dziękuję :*
Ja w grudniu rejestrowałam synka do kardiologa na Jaśkowej Dolinie i na wizytę czekalismy niecałe 2 tygodnie.
Mi w mojej przychodni mówili, że mam na Jaśkową zadzwonić i tam Wiki zarejestrować,
ale słyszałam że kilka tyg a nawet miesiący się czeka!

Jutro zadzwonie i się zorientuję
No więc ...

dzisiaj od samego rana wydzwaniałam na Jaśkową Dolinę i na Wały Piastowskie - albo zajęte albo nikt nie odbierał (prawie godzinę wisiałam na telefonie i nic !!!)
Myślałam, że mnie krew zaleje!!!

Kilka razy próbowałam się dodzwonić do INVICTY i się udało :)
Zarejestrowałam Wiki na przyszłą środę do Dr Chojnickiego!
Ja dostałam się na Wały Piastowskie i wizyte mamy już za sobą. Wszystko OK. Mały ma szmery "niewinne".

Dal zainteresowanych podaje namiar do prywatnego kardiologa w Gdańsku:
dr Alaszewicz_Baranowska
Sienkiewicza 6/7 lok 3c
tel 341 71 09
To dobrze, że to tylko te "niewinne"

ciekawe co u Wiki będzie :-/
Asiu jesli mogę spytać to dlaczego wybrałaś się z malym do kardiologa?
pozdrawiamy
Karcia_Gd dr.Chojnicki to bardzo dobry specjalista.Mój synek urodził się z wadą serca i miał u Niego dwie kontrole w pierwszym miesiącu życia.Zrobił mu echo serca,wytłumaczył nam wszystko i skierował pod opiekę do profesora Akademi Medycznej.Teraz po każdej wizycie w AM mamy bez problemu wyznaczaną kolejną datę kontroli.
Beatko zaraz po porodzie u małego zauważono szmery, ale powiedziano mi, że wody płodowe mgą jeszcze zalegać i stąd te szmery. Potem podczas obchodów nic niby nie było.
Poszłam w 3 tyg do pediatry na kontorlę też nic.
Potem na szczepienie w 6 tyg i znowu lekarka coś usłyszała, podkresliła, że u takch dzieciaczków często są szmery niewinne, ale kazała skontrolować.
Na szczęście miała racje - nic groźnego :)
Ot cała historia :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry