Widok
Szczerze mówiąc nigdy nie byłam w tym parku kaszubskim. Na Kaszubach owszem, ale tylko i wyłącznie w kontekście jezior i wypoczynku w takiej formie. Chciałabym tez wybrać się do zamku w Malborku https://gorzowwielkopolski24.pl/najwiekszy-zamek-w-europie/
Na miejscu właścicieli wstyd by mi było brać pieniądze za oglądanie tej kupy śmieci. Ogólnie to te pożal się Boże miniatury to budował jakiś modelarz po kilku tanich winach, stary Tupolew który kiedyś robił za restaurację w Płońsku i niszczejące zdewastowane samochody pod gołym niebem, bez powietrza w oponach. Ogólnie żenada, absolutnie nie polecam.
Absolutnie się zgadzam. ŻENADA i strata czasu! Jedyne, co warte jest w tym miejscu zobaczenia, to Park Miniatur (dla małego dziecka nie jest bardzo ciekawy, ale niektóre obiekty naprawdę robią wrażenie). Za trzy bilety (dwoje dorosłych plus czteroletnie dziecko) do wszystkich tzw. parków zapłaciliśmy 80 zł - stracone pieniądze. Świat bajek to kupa podniszczonych figurek à la krasnale ogrodowe z najgorszego koszmaru. Wszystko porozstawiane bez ładu i składu. Zwierząt w tzw. mini zoo mało. Zamek strachu to jakiś żart w złym guście. Plac zabaw maleńki, na trampolinie mieści się jedno dziecko. Ale najgorszy jest Park Gigantów!!! Ludzie, nie wchodźcie nawet na to strome wzgórze!!! Takiego miszmaszu dawno nie widziałam! Koncepcję to ktoś tu miał, ale na ściągnięcie kasy z ludzi. Reszta jest milczeniem. Gracika również nie polecam. Nastawiali aut, w większości nieudolnie naśladujących te znane z filmów czy bajek. Do wielu z nich jest zakaz wstępu. Kategorycznie odradzam wizytę w Parku Gigantów oraz Graciku!!!
witam, byliśmy 2 dni temu i zgadzam się z poprzedniczką, faktycznie trawka przycięta, czyściutko wszędzie, jak się nudzisz, to pół dnia z głowy, może nie dla maluchów, bo MINIATURY BUDYNKÓW ich nie zaciekawią, ale mnie i owszem, poczułam się wyjątkowo, może faktycznie lepiej byłoby, gdyby stały na większej powierzchni, bo robiąc zdjęcia wychodzi kilka w tle a i zwiedzający się przepychają zwiedzając. GIGANTY spoko i AUTA z filmów, też rewelacja/007 i ZMIENNICY moje ulubione filmy/.Może tylko bardziej i częściej sprzątanie WC by się przydało, bo troszkę brudno, widoki na panoramę idąc wzdłuż wąwozu BEZCENNE:)
Zostawiłam 40zl za mnie i dziecko. Masakra!!!!! Szkoda ze nie poczytalam wcześniej opinii. Właściciel robi z ludzi idiotów. Takie pieniadze (nie dostałam paragonu do reki tylko ulotkę)taka reklama w necie a jak się skusilam to żałuję. Park gigantów to obrzydliwe figurki niedomalowane....a park autek to typowe złomki ze szrotu jakos tam przerobione na byle co.dla mnie szkoda czasu i kasy. Każdy moze byle nyse okleić kawalkami lusterka.
Dla mnie masakra. Na dzień dobry cena 40 zl za mnie i córę lat 10 do parku gigantów i autek. Idziemy...kurde jestesmy z kaszub więc spacer w polach i lasach troszkę nudny...jest!!! Park gigantów. O jaka lipa...jakies g*wna co chwile poustawiane...kolo dla chomika...szachy...itp...jak dla mnie kasa zmarnowana na rzeczy które każdy moze miec w pobliżu zamieszkania. Na duze buty czy okulary ktore każdy moze sam zrobić wywalenie kasy. No ale szacun dla właściciela który z byle czego robi kasę jak ch....
Nie zgadzam się z tą opinią. Chyba jesteś jakimś hejterem albo konkurencją. Dzisiaj park lśnił czystością - trawka elegancka. Miniatury naprawdę starannie wykonane. Może dwie lub trzy są do podmalowania ale cały czas widać że ktoś przy nich pracuje. Minizoo - to kilkanaście kóz, owieczki, osiołek konik i żubr czy coś takiego. To tego Park Gigantów gdzie dzieci są naprawdę zadowolone - owady, ptaki, ryby - wszystkie wielkie. To tego samolot dwa place zabaw. Do tego całkiem nowy park samochodów filmowych i bajkowych, złomek zikzak, auta Jasia Fasoli, Batmana i klasyki PRL. Polecam
Generalnie masakra. Miniatury podniszczone, widać ze od nowości nie były odnawiane. Mini zoo składające się z jednej kozy i jednej owcy to żenada. Płac zabaw rownież pozostawia wiele do życzenia. Dom strachu i śmiechu nawet nie skomentuje bo musiałbym użyć niecenzuralnych słów. Najgorzej wydane pieniądze. Odradzam bo niewarto. Wyszliśmy stamtąd po 15 minutach i patrząc po minach innych gości nie byliśmy odosobnieni w negatywnych odczuciach.
bylismy. warto ! nam sie bardziej podobały giganty..szachy , samolot ,but i tp. piekne widoki. Obecnie wszystko jest poprawiane i trwa budowa nowosci . bylismy z corką 7 letnią i spedzilismy tam kolo 3 godzin.na niedociągnięcia i troche wysłuzony zamek strachu przymknelismy oko. corka zadowolona wiec polecam
z Gdanska to bardzo daleko.. jedzie sie i jedzie ;) te krete drogi.. oze jakas plaza po drodze?
ja polecam jeszcze Malbork: czyli zamek i park dinozaurow, sam zamek moze dla 7-mio letniej dziewczynki to malo atrakcyjne jeszcze, ale chociaz czesc zamku przejsc, fajna wyprawa na cieply dzien - w zamkowych murach jest fajnie chlodno :)
a do parku dinozaurow warto pojechac razem ze znajomymi, na koncu jest plac zabaw, gzie dzieciaki fajnie sie bawia.
ja polecam jeszcze Malbork: czyli zamek i park dinozaurow, sam zamek moze dla 7-mio letniej dziewczynki to malo atrakcyjne jeszcze, ale chociaz czesc zamku przejsc, fajna wyprawa na cieply dzien - w zamkowych murach jest fajnie chlodno :)
a do parku dinozaurow warto pojechac razem ze znajomymi, na koncu jest plac zabaw, gzie dzieciaki fajnie sie bawia.