Widok

kiedy zaczyna bic serduszko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam jestem niby w 5 tyg ciazy ale nie było widac sreduszka na usg i sie martwie jak bylam w pierwszej ciazy widzialam serduszko w 6 tyg jak to jest u was ? zrobilam beta hcg i druga mam powtórzyć w poniedzialek ale sie denerwuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas z tego co pamietam bylo slychac w 6 tc, a jak bylam tydzien wczesniej to nie bylo jeszcze widac..nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze:)
image
image
czasmi można zobaczyc dopiero 7-8 tyg..więc warto z pierwsza wizyta czasmi ciut poczekac własnie dla takiej sytuacji jak TWoja ja szłam po skończonym 7 i juz było widac
image
image

U mnie w 5tyg też nie było widać,w 7 biło już ładnie i był większy zarodek.
image
byłam na wizycie w 6 tygodniu i już serduszko biło. Będzie dobrze, nie denerwuj się.

U mnie bilo 6-7 tydzien ,mysle ze 5-tym tygodniu za wczesnie ,zeby zobaczyc ,niedenerwuje sie :) bedzie dobrze :)
image
image
mialo byc niedenerwuj sie :)
image
image
troche mnie uspokoiłyście zeby tylko moja dzidzia ładnie rosła i zeby było to kochane serduszko nie moge sie doczekac kolejnej wizyty mam przyjsc na półtora tyg a w poniedzialek robie drugie beta
u nas biło już 5t3d, ale owulka była wcześnie...pomysł z betą dobry, a na następnej wizycie na pewno już usłyszysz
imageimage
http://forum.trojmiasto.pl/67-tydzien-ciazy-czy-juz-widoczne-serduszko-na-USG-t68485,1,16.html

u nas dopiero w 8 tc było widać - w dniu moich urodzin ;)
u mnie też w 8 ;-)
image
image
ja bylam na usg w 6tyg. i juz serduszko biło ale to wszystko zależy od tego jak owulacja sie zaczęła wiec dlatego pewnie jeszcze u Ciebie nie bije ale za tydz lub dwa na pewno juz będzie więc się nie martw:)
image
image
w pierwszej ciązy 7tydzień, w drugiej 9
na następnym usg na pewno zobaczyc małe puk puk :-)
Jak poszłam w 5t4d nie było serduszka i nie bylo zarodka natomiast 6t1d zarodek mial 5mm i serduszko pikało :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry