Widok
wczoraj bylismy u naszej orkiestry i ustalaliśmy szczegóły. Powiedziałam ze jak będą grac lepiej niz zespól u mojej kolezanki to juz bedę zadowolona. Okazało sie ze znają dwa zespoły o tej nazwie. Jedni są z jakiejs orkiestry wojskowej a drudzy ze zwykłego zespołu weselnego. Czyli jest jak napisałam, niewiadomo o który zespól chodzi.
od czego zaczac moja rodzinka jest rozrywkowa i u nas mile widziane sa wszystkie konkursy i przyspiewki oczywiscie na poziomie pan Pstrong urzadzil 3 konkursy piłeczka przez nogawki - ubaw po pachy pochwale sie ze wygralam hehehe baloniki - brzuszek brzuszek dupcia dupcia ( para musiala jak najszybciej przebic balon brzuch o brzych itp) oraz wszyscy staliu w kole i najpierw trzymali sie za uszka barki kolanka itp a oczepiny - tradycyjnie mlodzi wybieraja nastepcow byl przyspiewka ze hoho cos o tesciowych o tym ze pani mloda juz niedlugo ze swym mezem cos tam - ogolnie ubaw ale to jest indywidualna sprawa - mi nie przeszkadzaja uwagi bo to jest juz tradycja ze tesciowe rozne bywaja a tekst ze tesciowe poszly do lasu i spotkaly zmije i ze zmija zdechla a tesciowe zyja mnie nie obraza i mi nie przeszkadza bo wiadomo ze to jest tylko zabawa !!! aha i byl tez konkurs ze 3 panow musialo zakrecic sie w kolko pare razy a potem kto szybciej dobiegnie do nagrody stojacej jakies 10 metrow od nich hehehe jak zakreceni biegli
my jestesmy w trakcie uzgadniania koncepcji co i jak a slub hohoho jeszcze troche niestety z przyczyn od nas niezaleznych zostal przesuniety a co do orkiestry to moja rodzinka powiedziala ze pstrong juz jak rodzina i moze kogos innego bysmy sobie znalezli ;-p 2 sluby rok po roku z ta sama orkiestra i teraz trzeci a pozatym ta orkiestra nie tylko w rodzinie przygrywala wiec kazdy ma juz "zaliczopne ich minimum 2 do 3 wystepów"
pozdrawiam
pozdrawiam
Powiem tak. Pan pstrong lubi bardzo poświntuszyć i jeśli to wam jak i waszym gościom nie przeszkadza to spoko. Ale jeśli macie gości dość wrazliwych to radze pogadać z Pstrongiem mu to zaznaczyć i będzie spokojnie. Przyśpiewka jest zawsze u niego ;-). Natomiast zabawy to zalezy od gości jak się bawią i na ile są rozluźnieni.
Nie, mieliśmyy swojego którego już filmy wczesniej widzieliśmy u znajomych. Do tego ja miałam troche pomysłów na swoj film więc potrzebowałam kogogś kto tych pomysłów i sugestii wysłucha i będzie chętny na wprowadzenie zmian. Tego Pana od Pstronga nie znałam więc nie braliśmy go. Powiem szczerze nie widziałam jego filmow więc nie wiem być może robi fajne filmy.