Widok
dzieki za info... mysmy jak ogladalismy film probki sil zespolu to ten pan kamerzysta im wlasnie to robil:):) I wygladalo calkiem fajnie... te wszystkie przejscia i duzo takich duperelek... ale myslalam ze moze ktos jeszcze go mial i moze cos powiedziec:):):) Zawsze jakas inna opinia jest bardzo cenna:):):)
Dzieki jeszcze raz za pomoc..
PS. Zdjecia na maila zostana oczywiscie moja slodka tajemnica i nie beda rozpowszechniane. Wyslalam maila zwrotnego ale do Ciebie nie doszedl:(:(:(
Jeszcze raz dzieki:)
Dzieki jeszcze raz za pomoc..
PS. Zdjecia na maila zostana oczywiscie moja slodka tajemnica i nie beda rozpowszechniane. Wyslalam maila zwrotnego ale do Ciebie nie doszedl:(:(:(
Jeszcze raz dzieki:)
Nie, mieliśmyy swojego którego już filmy wczesniej widzieliśmy u znajomych. Do tego ja miałam troche pomysłów na swoj film więc potrzebowałam kogogś kto tych pomysłów i sugestii wysłucha i będzie chętny na wprowadzenie zmian. Tego Pana od Pstronga nie znałam więc nie braliśmy go. Powiem szczerze nie widziałam jego filmow więc nie wiem być może robi fajne filmy.
Powiem tak. Pan pstrong lubi bardzo poświntuszyć i jeśli to wam jak i waszym gościom nie przeszkadza to spoko. Ale jeśli macie gości dość wrazliwych to radze pogadać z Pstrongiem mu to zaznaczyć i będzie spokojnie. Przyśpiewka jest zawsze u niego ;-). Natomiast zabawy to zalezy od gości jak się bawią i na ile są rozluźnieni.
my jestesmy w trakcie uzgadniania koncepcji co i jak a slub hohoho jeszcze troche niestety z przyczyn od nas niezaleznych zostal przesuniety a co do orkiestry to moja rodzinka powiedziala ze pstrong juz jak rodzina i moze kogos innego bysmy sobie znalezli ;-p 2 sluby rok po roku z ta sama orkiestra i teraz trzeci a pozatym ta orkiestra nie tylko w rodzinie przygrywala wiec kazdy ma juz "zaliczopne ich minimum 2 do 3 wystepów"
pozdrawiam
pozdrawiam
od czego zaczac moja rodzinka jest rozrywkowa i u nas mile widziane sa wszystkie konkursy i przyspiewki oczywiscie na poziomie pan Pstrong urzadzil 3 konkursy piłeczka przez nogawki - ubaw po pachy pochwale sie ze wygralam hehehe baloniki - brzuszek brzuszek dupcia dupcia ( para musiala jak najszybciej przebic balon brzuch o brzych itp) oraz wszyscy staliu w kole i najpierw trzymali sie za uszka barki kolanka itp a oczepiny - tradycyjnie mlodzi wybieraja nastepcow byl przyspiewka ze hoho cos o tesciowych o tym ze pani mloda juz niedlugo ze swym mezem cos tam - ogolnie ubaw ale to jest indywidualna sprawa - mi nie przeszkadzaja uwagi bo to jest juz tradycja ze tesciowe rozne bywaja a tekst ze tesciowe poszly do lasu i spotkaly zmije i ze zmija zdechla a tesciowe zyja mnie nie obraza i mi nie przeszkadza bo wiadomo ze to jest tylko zabawa !!! aha i byl tez konkurs ze 3 panow musialo zakrecic sie w kolko pare razy a potem kto szybciej dobiegnie do nagrody stojacej jakies 10 metrow od nich hehehe jak zakreceni biegli