Widok

klub maluszka zamknięty!!!!!

Osowa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drodzy rodzice, jak zapewne już wiedzie Klub Maluszka Wesoły Skrzat od sierpnia zostanie zamknięty!!! O czym zostaliśmy poinformowani kartką na drzwiach!!! Proponuję spotkanie w tej sprawie, najlepiej dziś!!! Jeśli jest ktoś chętny, prosze pisać.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uważam, że musimy tej Pani zrobić taką "reklamę", że zaraz będzie musiała zamknąć swój klub na porębskiego, bo nie będzie chętnych!
dziewcyny, a na syriusza to od jakiego wieku dzieci przyjmują i jakie są ceny ?
przyjmują dzieci od roczku cena chyba 750 z wyżywieniem a dla dzieci ok 2 lat koszt 650 rózwnież z wyżywieniem.
mmmmm ja myślę że taką reklamę jaką zrobiła sobie sama to już nikt nie przebije....
Dwulatki cena 720 zł z wyżywieniem, ale własne pieluchy. Wpisowe 250zł.
Grupa w przedszkolu na Syriusza została zorganizowana dzięki Pani Monice - wychowawczyni z klubu malucha. Czy wyobrażacie sobie, że właścicielka miała na tyle tupetu, że obdzwaniała niektórych rodziców mówiąc, że o co im chodzi, skoro była taka dobra i nawet załatwiła nowe przedszkole!!!!
żałosna jest i tyle wszyscy wiedzą że to pani Monika zadzwoniła bo też biedna dowiedziała się traci robotę więc znalazła sobie pracę i zabiera dzieci ze sobą...
to co czekamy na inforację od jednego taty na teamt dalszego postępowania...
Proponuję, aby wszyscy rodzice wypowiedzieli swoją opinię na głównej stronie Wesołego Skrzata, bo właścicielka zaczyna wypisywać bzdury.
Poniżej link:

http://forum.trojmiasto.pl/Wesoly-Skrzat-c2,32679.html
ta kobieta to jakaś porażka! jest bezczelna pisząc takie bzdury mam nadzieję że rodzice z drugiej placówki zabiorą z tamtąd dzieci żeby inie zostali na lodzie bo pewnego dnia okaże się że klub na porębskiego jest nierentowny!!!
zapraszam na forum rodzice
http://forum.trojmiasto.pl/klub-Wesoly-skrzat-Jak-u-babci-ktory-zlobek-t175539,1,16.html
Drodzy rodzice nie wiem jak u was ale do mnie właściecielka wypisuje i straszy mnie sądem! Czy chcielibyście przed sądem poświadczyć o jej zachowaniu:) Sugeruje że wszyscy się mylimy! Bo przecież nie jestem jedynym rodzicem który został przez nią tak potraktowany. A próbując ostrzec innych rodziców - straszy sądem! - tylko czekam na pozew!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, tak, straszy sądem i policją, ale przecież się tylko ośmiesza...
to się normalnie nadaje do TV ;)
A może złóżcie pozew zbiorowy za niedotrzymanie umowy?
a to mnie totalnie rozbawiło:

"Autorze pomówień jeśli masz odwagę podaj proszę swoje dane osobowe włącznie z PESEL, nr dowodu tak abym mogła przenieść obronę mojego dobrego imienia z tej dziecinady na drogę prawną,....."

Sama nie miała odwagi, żeby spojrzeć rodzicom w oczy i zachować się jak należy, zrobić zebranie, porozmawiać, a teraz myśli, że każdy pod swoją wypwoiedzią będzie podawać swoje dane osobowe.
dokładnie więc rodzice zapraszam o napisanie własnych opnii na temat całego wydarzenia tak jak to proponował jeden z rodziców, na stronie głownej trójmiasta "reklamującego" żłobek.
pozdrawiam rodziców:)
moja opinia na temat żłobka została zablokowana. Powodem jest nie wylegitymowanie się przed Panią Joanną M. no coż rodzice szkoda że nie można poprostu ostrzec innych...
Ale Ci co mieli z nią do czynienia podzielą moją opinię że nie wiadomo w jaki sposób ta kobieta mogłaby wykorzystać moje dane takie jak pesel nr dowodu itp....
na forum wypowiedziała się była pracownice tej Pani
jak widać, nie tylko rodzice mają negatywną opinię

http://forum.trojmiasto.pl/Monisia-opinia-t124061,2,32679.html

a Pani Joanna może sobie kasować posty do woli, a prawda i tak zawsze wyjdzie na jaw
dokładnie... szkoda tylko że rodzice nie mogą się wpowiedzieć - to smutne:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry