Widok

okna pcv

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy macie moze namoary na firme któa sprzedaje i wstawia nie drogo okna :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, ja zawsze i wszędzie polecam firmę Diplomex z Redy - mamy od nich okna, jakość b. dobra, montaż był bardzo sprawny, ze wszystkim można się z nimi dogadać :) jeszcze raz dziękuję forumce, która mi ich poleciła (zresztą to nasza świeżo upieczona mama)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja mogę polecić firmę z Gdańska, wstawiali mi okna na początku sierpnia, szybko, fachowo, bardzo czysto i ceny konkurencyjne

Karolinka, a montaż mają w cenie okien?
czy mają tam też drzwi wejściowe i wewnętrzne?

papilio1@op.pl
poprosze namiary na te firmy moje drogie

dziweczyny a jak kształtują sie teraz ceny okien??
image
tokio my montaż mieliśmy wyceniony razem z oknami, nie pamiętam czy to był dodatkowy koszt, ale jak do nich napiesz maila z zapytaniem to na pewno ci odpowiedzą :) ja tylko mogę powiedzieć na bazie naszych doświadczeń bo długo szukaliśmy okien, że różnice nie tylko w cenie, ale przede wszystkim w jakości są ogromne, za niższą ceną niestety szła kwestia wykończenia, szczegółów, a my mieliśmy naprawde duże wymagania bo to okna do naszego nowego domku przecież :) my na każdy drobiazg zwracaliśmy uwagę; firma oferuje również drzwi, żałuję że od nich nie wzieliśmy ich bo cały czas walczymy z firmą, która nam zrobiła totalny badziew, idzie jesień, a ja nie ma drzwi zewnętrznych - porażka!

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
czekam na namiary na jkas firme :)

Ja właśnie wymieniam okna w domu. Szukałem bardzo długo i najtaniej wyszło mnie z montażem w firmie wikęd na słowackiego. Zaznaczam ze z montazem bo same okna mieli tanie ale konkurencja jest spora i różnice w cenach nie były wielkie. Wygrali u mnie za tani montaż
hej hej ja polecam dawex firma z wejherowa wstawialam do mnie do mieszkanka i jest oki nie narzekam ogolnie nawet polecam hi hi wstawialam 4 okna w tym jedno balkonowe i obrobka wyszla mnie ok 2200 jesli dobrze pamietam a profil okien tez fajny :)
image
ja polecam MK OKNA :) (zamawiałam na Jagiellońskiej w Gdańsku - bo miałam tutaj najbliżej)

rolety też zamawiałam u nich :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prezent na ślub - nie kasa? (113 odpowiedzi)

Witam, wiem że temat wałkowany tu i na weselniku milion razy, ale może ktoś ma jakiś super nowy...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (41 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

pierwsza randka (16 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

do góry