Widok

kobieta w wojsku

chciałabym pracować w wojsku, ma ktoś pomysł jak tam się dostać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najpierw trzeba umieć myśleć. Zadając takie pytania na forum ośmieszasz się. Są strony internetowe, tam znajdziesz info. Pytanie czy chcesz pracować jako pracownik cywilny czy w mundurze? ale pewnie różnicy i tak nie widzisz...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie widzę nic bezmyślnego w tym pytaniu. Skąd u Ciebie tyle agresji Milka87? PMSik się zdarzył? o_O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
w wojsku się służy;),Hal byleś w woju?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W wojsku też się pracuje, jako pracownik cywilny.
Odp: tak.
Dokładnie Hal o to mi chodziło. Dla Twojej wiadomości Milka (chociaż szczerze mówiąc po twojej jakże mądrej odpowiedzi nie zbyt mam ochotę z Tobą rozmawiać- musisz chyba rzeczywiście reprezentować jakiś superwysoki poziom i na pewno nie zrozumiesz mojej prostackiej wypowiedzi :( ) szukałam na stronach wojska na ten temat, ale niestety nie udało mi się znaleźć nic, oprócz instrukcji dla chętnych do służby zawodowej, a mnie interesuje praca w wyuczonym zawodzie i jako pracownik cywilny. Jeszcze raz gorrące pozdrowienia dla Milki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w woju z kobietami jest zawsze problem bo na komendę "padnij" kładą się na plecach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Twoje poczucie humoru powala na kolana.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magdalena - złóż podanie o pracę w danej jednostce. Zapytaj się czy jest zapotrzebowanie na osoby wykonujące ten zawód i złóż podanie. Nie ma żadnej różnicy jeśli chodzi o płeć.
dzieki, napisałam tu, bo myślałam, że może gdzieś np. w internecie wojsko ogłasza, że mają wakaty czy coś, miałam też nadzieję, że odezwie się ktoś kto jest kobietą, pracuje w wojsku i napisze co nieco jak tam praca wygląda, bo spodziewam się, że to specyficzne miejsce
oczywiście spodziewałam się też superżartów i kpin ze strony mężczyzn- chociaż myślałam, że będzie ich więcej :)
nie przejmuj się komentarzami paru clown`ów po tanim piwsku:)
mam poczucie humoru i chętnie też się pośmieję, jeśli rzeczywiście będzie to żart na poziomie :) nawet z siebie
no tak pracuje, co to teraz za wojo z ochrona na bramie ...,kiedyś nie można było ten tego sprzątaczki teraz pewnie już tak.Jak tam wspominasz kamasze Hal?
Trudny czas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ochocho trudno się było z kumplami dogadać? w sumie się nie dziwie, nie pijesz,nie lubisz sportu,dziwek,nie awanturujesz się,politykujesz, itd, w męskim gronie ciężko musiało być :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a i taniego piwa nie pijasz:/, a jak z jabolami ?pociagałes na wolce?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trudny czas nie dotyczył kumpli, czy przełożonych, a miejsca i okoliczności. Ale nie będę wracać już do tego tematu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
szkoda myślałem ze powspominamy wojo, ale skoro nie masz ochoty to to uszanuje
Stałeś tam, gdzie stało ZOMO?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (55 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Grajdołki (292 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (790 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry