Widok

kogo wybraliście

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko czy bierzecie fotografa na ślub i wesele - do której godziny i jakie to koszty. Spotkałem się z dużą rozpiętością cenową za tą samą usługę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja szukam kogoś do kościoła na 04.09 aoryl@interia.pl
Pani fotograf, z której usług miałam korzystać podczas ceremonii ślubnej, bierze coś ok. 7 zł za zdjęcie. Robi naprawdę bardzo ładne zdjęcia, przede wszystkim śliczne zbliżenia np. obrączki wkładanej na palec, podpisu składanego przez młodych, itp. Robiła zdjęcia w zeszłym roku mojej przyjaciółce. Zrezygnowałam jednak z jej usług, bo jeden z moich gości zadeklarował chęć robienia zdjęć podczas całej uroczystości i bardzo mu na tym zależy, a my chcemy mu sprawić przyjemność. Zainteresowanym mogę podać namiary na prv. W związku z moją przedwczorajszą rezygnacją ma prawdopodobnie termin 31 lipca br. wolny.
Wybrałam fotografa z Sopotu - 10 zł od zdjęcia, też spotkałam się z dużą rozpiętością cenową. Mieliśmy go w kościele - o to nam głównie chodziło, no i na poczatku wesela, tj chleb, sól, przenoszenie przez prog itd., do pierwszego tańca. Potem robił zdjęcia ktoś z rodziny, znajomi. Ze zdjęć od fotografa jestem b. zadowolona.
do góry