Widok

kolka u niemowlaka i zmiana mleka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak drogie mamy zmienić mleko z bebilon ha na bebilon przeciw kolce czy odrazu czy mieszać??
Moje maleństwo na kolkę dostaje debridat ale to nie za bardzo pomaga już nie wiem co robić:(
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o zmianie mleka powinien zdecydować pediatra :P

ja zmieniałam z Bebiko 1 na Bebilon Comfort - chyba bez mieszania(z tego co pamiętam), przy przechodzeniu z BC na Bebilon Pepti - też nie mieszałam :P

mieszanie było konieczne przy zmianie z BP na zwykły Bebilon2 - Gabryś nie chciał go pić, bo był za słodki :P więc bawiłam się w mieszanie :P

może lepiej spróbuj mieszać? już dobrze nie pamiętam ale chyba BC też jest gorzkawy tak jak BP - więc smak może się dziecku nie podobać :P

no i obserwuj kupki - u nas po BC kolki przeszły ale musieliśmy walczyć z zaparciami :/
moja Blanka pije Bebilon Comfort (tylko) i dodatkowo dostaje kropelki (8 kropli na 120 ml) Delicol- na razie po tych kropelkach widzę zmianę na lepsze, mniej płacze, puszcza bączki i robi ładne kupki......zobaczymy jak będzie później

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry