Widok

komis dziecięcy Rumia

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, podobno w Rumi, niedaleko Auchan otworzono jakiś nowy komis dziecięcy. szukałam w Internecie, ale nic nie ma. Ktoś coś wie na ten temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak otworzono, wlasnie widzialam jadac ostatnio do Auchan ze wisza plakaty "juz otwarte" Komis dzieciecy oraz uzywana odziez. Nie bylam tam wiec nic wiecej nie powiem :)
a wiesz w którym miejscu?
Na skrzyżowaniu Kosynierów i Żwirki i Wigury
Jest tam YASUMI i obok jest właśnie ten komis, kiedyś była tam Lewiatan czy jakiś inny sklep spożywczy ;))
dziękuję!
Byłam tam , i polecam.Maja duzy wybór i niewysokie ceny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez bylam ale czy prawie 50 zl za uzywany dres to dobra cena?watpie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapomniała pani dodać, ze dres jest firmy nike, w stanie bdb i każdy wie, ile taki kosztuje nowy, wiem, to bo to jedyny dres tam w tej cenie, reszta to 15-20zł, no ale jeśli niektórym to drogo, to zapraszamy do sklepu z nową odzieżą, gdzie za ten sam dres zapłacic trzeba 150-200zł, pamietajmy, ze jest to odzież komisowa, jeśli któraś z mam zapłaciła za niego 199 zł i oddaje teraz za 40 w stanie bdb+ to i tak wiele traci na wartości
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
Zapraszamy do odwiedzenia internetowego komisu dziecięcego. Rzeczywiste zdjęcia, rzetelne opisy, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka
http://dzieciecy-online.pl/

pozdrawiamy
Zespół www.dziecięcy-online.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry