Widok

komis

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy warto kupic sukienke w komisie z kolekcji 2003 za ok. 1100 zl , wybor duzy i sukienki ladne. Co sadzicie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, ja z prośbą - czy mogłabyś napisać gdzie są komisy z sukniami ślubnymi. Chciałabym oddać swoją suknię.
dołączam się do prośby!!!!!
Niestety , mieszkam na poludniu Polski i tam jest ten komis , w Trojmiescie tylko sie ucze.
a to pech
WIEM ZE JEST KOMIS NA PRZECIWKO PUCHATKA WE WRZESZCZU NAZYWA SIE TYSZKIEWICZ, ALE PRZYJMUJA PODOBNO TYLKO CO CIEKAWSZE MODELE.
a wiesz coś może o warunkach finansowych???
niestety nie ,ale mogę podać nr tel. 058-345-40-75
dzięki bardzo!
warunki mają nieciekawe. maksymalnie za suknię proponują 800zł.
ja mam suknie z 2005 z welonem za 1500zł.Mysle,ze powinnas sie dobrze zastanowic zanim kupisz suknie sprzed 2 lat,chyba,ze to bedzie Twoj wymarzony model.Gorąco pozdrawiam!!
a moim zdanuie, co za różnica z którego roku to jest model? Grunt, że młoda fajnie wygląda i dobrze się czuje. Przecież na sukni nie jest wielkimi literami napisane - UWAGA: - TA SUKNIA MA JUUUUZ 2 LATA....
Ja kupiłam sukienkę za 1250 zł z kolekcji 2005 , właśnie skorzystałam z jesiennej wyprzedaży w salonie, która to dopiero się zaczęła ,więc wybór bardzo duży, także zastanów się .
Chyba wszystko zalezy od tego czy sie podoba i czy ladnie lezy;)
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
do góry