Widok

komisja lekarska zus

dziś dostałam wie ktoś czego mam się spodziewać?sorrki nigdy nie byłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha dziękuje pójdę się zmierzyć z nimi
prawda jest taka,że tak się zdarza, bo akurat nie mają lekarza takiej specjalizacji i orzeka inny
Najlepiej? w takim razie po co w ogóle ta komisja, skoro lekarz orzecznik nie zna się na konkretnym schorzeniu? Tam powinni zasiadać lekarze, którzy mają wiedzę na temat konkretnych chorób i przypadłości i wiedzą, w jaki sposób funkcjonują ludzie chorzy. Jak chory kręgosłup ma badać np.ginekolog, skoro zupełnie się na tym nie zna? Chyba po coś ta komisja jest i ma zweryfikować to, co napisał niezależny lekarz (a za łapówkę mógłby napisać cokolwiek). To jest po prostu wyrzucanie publicznych pieniędzy w błoto i wspieranie przekrętów.
Jak w tym kraju ma być normalnie skoro każdy troszczy się tylko o własną du.ę i ucieka się do oszustw. Tak, oszukujmy wszyscy, a później płaczmy że emerytury małe i podatki wysokie.
Ja byłam na takiej komisji, lekarz zapozna się z dokumentacją medyczna a potem Cię zbada, zada kilka pytań odnośnie stanu zdrowia i wyda orzeczenie. Najlepiej jakby był innej specjalizacji niż lekarz wystawiający zwol.lek. wówczas jest mało prawdopodobne, że je podważy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry