Widok

kormorany

Właśnie - małe dzieciaczki nie są do nas podobne! Te pisklaki zabite w gniazdach też jeszcze nie przypominały dorosłych ptaków. Nie jestem fanatykiem w dziedzinie aborcji, jednak wszystko zależy od etapu. Ale to temat na szerszą dyskusję - ja jedynie chciałem porównać oba problemy, ponieważ NIKT tego nie zauważył.
Łatwiej i szybciej, a ponadto poważniej brzmiałoby - Polacy, Indonezi, Beldzy, Norwedzy, Duni, Islandzi, Irlandzi, Azerzy, Skandynawi, Fini, Szwedzi, Japoni, Filipini, Albani, Itale a. Italowie, Iracy, Ukraini, Irani itp. (jak Niemcy - i naród, i państwo).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przekornie

nie mam nic przeciwko letniej aurze
nie narzekam na żadną pogodę
każda mi odpowiada
tak jak większość dróg...

ale parafrazując moją ulubioną życiową maksymę,
że najpiękniej jest tam, gdzie mnie właśnie nie ma,
tęsknię za jesienią.

chciałabym już wygrzewać się
w ostatnich ciepłych promieniach słońca
siedząc pod modrzewiem na mięciutkich igłach.
wdychać orzeźwiające jesienne powietrze
i cieszyć oczy kolorami drzew.
włócząc się ciemnymi, mokrymi ulicami
przeskakiwać kałuże.
a wchodząc do knajpy
zabierać ze sobą z dworu
wirujące liście i podmuchy chłodnego wiatru...

Polityka czy religia? - mój blog

Zapraszam na bloga poświęconego moim poglądom na temat ostatnich wydarzeń: http://pentaxz1.blog.onet.pl/2, ID30951880, DA2005-07-16, index.html

beka

-beka nikt tutaj nic nie pisze
-może czas na sysze
-sysze a co to takiego?
-no cos slodkiego
-a jaki to ma kolor?
-brązowy
-dziewczyny lubią brąz, a
-ale nie taki
-dlaczego?
-a ty lubisz coś z tyłka
-fuuuuj, oblech, spadam
-nara ciepła wara

CB

cos na maly odjazd przedweekendowy...
/www.multis-online.com/./media/divers/gpseries_2005.mpg

pozdrawiam

na luzujta!

www.multis-online.com/./media/divers/gpseries_2005.mpg

rrrrr woof woof!

multis-online.com/./media/divers/gpseries_2005.mpg

piątek+deszcz= piwo

pogoda typowo barowa...poza tym piątek... więc na szpecjala czas do pubu iść....pamparampampam....pozdrawiam wszystkim piwoszy...

PS: Nie pijcie piwa z Lider Price`a, smakuje jak Ludwik ;)

SUPER IMPREZKA

BEACH PARTY 29-30 LIPIEC GDYNIA

Najlepsze typy bukamcherskie

Wejdz i zarejestruj się skorzystaj z najlepszych typow bukmacherskich w zupełności za darmo, ponadto dostaniesz bonus 10$ u bukmachera, warunkiem jest rejestracja na forum oraz mozliwie jak najczesciej udzielanie sie na forum (podawanie wlasnych typow)

Adres: www.typersi.fora.pl

Najlepsze typy bukamcherskie

Wejdz i zarejestruj się skorzystaj z najlepszych typow bukmacherskich w zupełności za darmo, ponadto dostaniesz bonus 10$ u bukmachera, warunkiem jest rejestracja na forum oraz mozliwie jak najczesciej udzielanie sie na forum (podawanie wlasnych typow)

Adres: www.typersi.fora.pl

ale typ = :O

masz na mysli buggingham czy begham ?
hihi

TyPeRsI - Bukmacherzy

i znowu deszcz....bijemy klina

....pogoda idealna żeby schować się pod parasolem w knajpie na plazy i dzierżąc dziarsko w dłoni kufelek szpecjala wpatrywać się w linię horyzontu na morzu....Cheers! Patrzymy optymistycznie w to co przed nami. barman! Jeszcze jedno...bo nic nie widze....

modlitwa ateisty

dostać skrzydeł...
zerwać się do lotu
i wzbić w przestworza.
pozostawić za sobą plugawą ziemię.
porzucić wszystkie ziemskie sprawy!
uwolnić się od ludzkich złości.
spojrzeć na świat z lotu ptaka.
nie prosić.
nie przepraszać.
zaprzestać.
odlecieć.
skupić się tylko na pracy mięśni.
uderzać skrzydłami w powietrze.

odetchnąć.
chciałabym...

cmie barowej w odpowiedzi...

Rzuc się z dachu wieżowca a spełnisz swoje pragnienia....

Maciuś I

he, he, dobre...Zdrówko!

BASE jumping

Maciuś I niezły pomysł mam nadzieje, że Ty i Totenkopf nam pomożecie.
Plan jest prosty czekacie koło drapacza chmur gdzieś tak o 18.55. O 18.30 zmieniają się
Strażnicy i będzie można skoczyć, ćma ma już spadochron ja również jakbyście mogli skołować poloneza trucka bez budy to byłoby super, mogli byśmy szybko wskoczyć na pakę i po sprawie.
Ciekaw jestem ćmo co byś krzyczała, spadając z tego wieżowca przed otwarciem spadochronu.
Ja chyba wykrzyczałbym „don Kichote, który chodził po ziemi a głowę miał w chmurach” Cholerka trochę długie ciekawe czy bym zdążył, jak nie to najwyżej po otwarciu spadochronu. Skrzydeł nie mam i nie pokusiłbym się o wyrzucenie kopuły nie w porę, szkoda. Najgorsze jest to, że dla sprzętu można zaufać a dla ludzi, nie koniecznie, nie wiem czy chciałbym by to właśnie oni siedzieli w samochodzie, co jakby nie wytrzymali napięcia i zostawili nas na forum? A czy ty zaufała byś? Właściwie czy oni zaufaliby nam, moglibyśmy ich wystawić może skręcili byśmy za budynkiem i poszli do innego samochodu i nici z mojego okrzyku, nici z zerwaniem się do lotu, ze swobodnego lotu. Nie wiem czy chciałbym w ich towarzystwie rzucić się z mostu na dynamicznej.
Nic, g mnie nie ma polecam wszystkim antykwariat koło larsson-a, może uda wam się kupić jeśli nie macie na półce dzieła Migiel de Cervantes Saavedra. Pozdrawiam

%"%-"

podoba mi sie ten pomysl, szczegolnie ta czesc z truckiem poloneza bez budy...
czekalbym na was z chodzacym silnikiem na biegu z noga na sprzegle.
hihi

KTO WIE????

CZESC! MAM TAKIE GLUPIE PYTANIE..ALE JAKZE WAZNE DLA MNIE! CZY W 3MIESCIE SA ORGANIZOWANE SKOKI NA BANDZI??? (BANGEE SIE CHYBA PISZE..;-))) BARDZO CHCIALABYM SKOCZYC ALE NEIWIEM NAWET GDZIE MOGE SIE O TYM DOWIEDZIEC...JESLI KTOS WIE COS NA TEN TEMAT TO BARDZO PROSZE O UJAWIENIE RĄBKA TAJEMNICY..POZDRAWIAM

www.skrecsekark.plums

zobacz pod www.
bungee.com.pl
4risk.net/index.php

hihi

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry