Widok
adi napisał(a):
> czy ktos z was ma w kościele Najswietrzej Maryji Panny w Gdyni
> ślub?
> Byłam na spotkaniu z probeszczem ale on nic nie powiedział o
> naukach i teraz nie wiem co mam robić.
hej,ja mam tzn. mamy slub w tym kosciele ale tez jeszcze nie zaliczylismy nauk, i nie mam pojecia gdzie teraz mozna zaczac,bede wdzieczna jesli ktos ma taka informacje
> czy ktos z was ma w kościele Najswietrzej Maryji Panny w Gdyni
> ślub?
> Byłam na spotkaniu z probeszczem ale on nic nie powiedział o
> naukach i teraz nie wiem co mam robić.
hej,ja mam tzn. mamy slub w tym kosciele ale tez jeszcze nie zaliczylismy nauk, i nie mam pojecia gdzie teraz mozna zaczac,bede wdzieczna jesli ktos ma taka informacje
PATUNIA
jeszcze się dokładnie nie dowiadywałam co z wystrojem
pytałam ostatnio w biegu siostry zakonnej, niestety była akurat taka zołzowata:/ a z nią dość ciężko się porozumieć, coś bąknęła że jakieś przystrojenie będzie, ale trzeba porozmawiać z księdzem i można udekorować samemu
także muszę chyba proboszcza spytać jak to zwykle wygląda
a na ślub zapraszamy:)) 23go o 17.15:))
pytałam ostatnio w biegu siostry zakonnej, niestety była akurat taka zołzowata:/ a z nią dość ciężko się porozumieć, coś bąknęła że jakieś przystrojenie będzie, ale trzeba porozmawiać z księdzem i można udekorować samemu
także muszę chyba proboszcza spytać jak to zwykle wygląda
a na ślub zapraszamy:)) 23go o 17.15:))
to kościółek przy świętojańskiej?
ja akurat biorę ślub w NSPJ prz Armi Krajowej i z tego co wiem nauki są tylko w tym kościele, jesli chodzi o teren Gdyni
Musisz zrobić nauki na własną rękę, jak wejdziesz do kancelarii w NSPJ wiszą na gablotce wywieszone terminy nauk, odbywają się co wtorek o godz. 18, trzeba zaliczyć 4 wtorki
w kancelarii jest też poradnictwo rodzinne, możesz od razu umówić się z Panią na spotkanie
zaświadczenie o odbyciu nauk jest konieczne przy składaniu dokumentów
ja akurat biorę ślub w NSPJ prz Armi Krajowej i z tego co wiem nauki są tylko w tym kościele, jesli chodzi o teren Gdyni
Musisz zrobić nauki na własną rękę, jak wejdziesz do kancelarii w NSPJ wiszą na gablotce wywieszone terminy nauk, odbywają się co wtorek o godz. 18, trzeba zaliczyć 4 wtorki
w kancelarii jest też poradnictwo rodzinne, możesz od razu umówić się z Panią na spotkanie
zaświadczenie o odbyciu nauk jest konieczne przy składaniu dokumentów