Widok
Milia mam ilka pytań.
Osobno sie umawialaś z p. Basią???
Ile p. Basia "bierze" za oprawe muzyczną???
Chciałabym sie z nią skontaktować ale nie bardzo wiem jak.
Jak byliśmy w kościele to ksiądz nic nam o p. Basi nie mowił chociaż pytaliśmy o oprawe muzyczną - masz może jakiś namiary na nią?
A :)
Osobno sie umawialaś z p. Basią???
Ile p. Basia "bierze" za oprawe muzyczną???
Chciałabym sie z nią skontaktować ale nie bardzo wiem jak.
Jak byliśmy w kościele to ksiądz nic nam o p. Basi nie mowił chociaż pytaliśmy o oprawe muzyczną - masz może jakiś namiary na nią?
A :)
Aguszka :)
Wygląda na to, że ja bede pierwsza slubowac - 4 czerwca :-) Postaram sie zalatwic wymianę krzesel :-)))))
Nie wiem jeszcze ile pieniążków wręczymy, mysle ze nie mniej niz 300 zl. A Wy ile zamierzacie dac ?
No i u mnie bedzie spiewala Pani Basia i wycisnie lzy wszystkim gosciom :-) Tramwajem sie nie przejmuje zupelnie, natomiast martwi mnie cos innego - boje sie ze przed kosciolem jest za malo miejsca i ze goscie beda sie tłoczyć w kolejce do zyczen. :-)))))))))))
pozdrawiam Was serdecznie :-)
Nie wiem jeszcze ile pieniążków wręczymy, mysle ze nie mniej niz 300 zl. A Wy ile zamierzacie dac ?
No i u mnie bedzie spiewala Pani Basia i wycisnie lzy wszystkim gosciom :-) Tramwajem sie nie przejmuje zupelnie, natomiast martwi mnie cos innego - boje sie ze przed kosciolem jest za malo miejsca i ze goscie beda sie tłoczyć w kolejce do zyczen. :-)))))))))))
pozdrawiam Was serdecznie :-)