Widok
A ja 17 września :))
Z tego do wiem to czerwony dywan jest "w standardzie" ;)
Resztę trzeba samemu zorganizować.
Aha, ważna rzecz. Podobno trzeba uważać na krzesła, na których siedzi para mloda. Są stare i chropowate. Koleżanka zachaczyła suknią i paskudnie wyciągneła sobie nitkę tak, że suknia wyglądala jakby była drapowana w jednym miejscu! :O
Pozdrawiam
Z tego do wiem to czerwony dywan jest "w standardzie" ;)
Resztę trzeba samemu zorganizować.
Aha, ważna rzecz. Podobno trzeba uważać na krzesła, na których siedzi para mloda. Są stare i chropowate. Koleżanka zachaczyła suknią i paskudnie wyciągneła sobie nitkę tak, że suknia wyglądala jakby była drapowana w jednym miejscu! :O
Pozdrawiam
Aguszka :)
Witajcie dziewczyny, a ja 11 czerwca z tym dywanem to prawda, rozmawiałam z proboszczem i w soboty przeważnie jakieś kwiaty są w kościele bo przygotowują na niedzielę, przystrojenie klęczników i ławek - we własnym zakresie. Czasem pary, ktore mają ślub jednego dnia składają się na kwiaty. Zastanawiam się jak to rozwiązać.
Nigdy co prawda nie bylam na slubie w tym kosciele, mowie oczywiscie o Mickiewicza we Wrzeszczu, ale raz bylam tam na mszy i wyszlam zszokowanana niskim poziomem kazania, ksiadz wrecz darl sie na ludzi z ambony, krzyczac ze Noe to the besciak i ze muzyka techno jest dzieckiem szatana a kazda impreza czarna msza. Dlatego dziewczyny nie zycze nikomu, zeby to wlasnie ten ksiadz udzielal Wam slubu, mam nadzieje, ze na niego nie traficie, bo takie bzdury moga zepsuc cala uroczystosc.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nam slubu bedzie udzielal proboszcz, jestem pewna ze na kazaniu wszyscy sie porycza ;-))
Kilka lat temu wyprowadzilam sie z tamtych okolic i juz dawno nie bylam tam na mszy, ale jest to jeden z kosciolow do ktorego z mila checia powracam :-) I nie wyobrazam sobie zeby brac slubik gdzie indziej :-)
A co do krzesel to chyba mozna dyskretnie poprosic o inne :-) Ja tak zrobie i byc moze Wy juz nie bedziecie musialy sie z nimi męczyć :-)))
Kilka lat temu wyprowadzilam sie z tamtych okolic i juz dawno nie bylam tam na mszy, ale jest to jeden z kosciolow do ktorego z mila checia powracam :-) I nie wyobrazam sobie zeby brac slubik gdzie indziej :-)
A co do krzesel to chyba mozna dyskretnie poprosic o inne :-) Ja tak zrobie i byc moze Wy juz nie bedziecie musialy sie z nimi męczyć :-)))
Z terminami to nie wiem jak to wygląda. Jak bylam miesiąc temu to było dosc dużo wolnych miejsc.
A co do ruchu to akurat się tym nie przejmuje. Byłam na slubie koleżanki w tym kościele rok temu i naprawde ruch nie był uciążliwy - jakoś nie zauważało się samochodów. A jak zamierzasz zamówić no. autobus albo dwa to ładnie staną na jezdni przy kościele i zasłonią tramwaje :)))
A co do ruchu to akurat się tym nie przejmuje. Byłam na slubie koleżanki w tym kościele rok temu i naprawde ruch nie był uciążliwy - jakoś nie zauważało się samochodów. A jak zamierzasz zamówić no. autobus albo dwa to ładnie staną na jezdni przy kościele i zasłonią tramwaje :)))
Wygląda na to, że ja bede pierwsza slubowac - 4 czerwca :-) Postaram sie zalatwic wymianę krzesel :-)))))
Nie wiem jeszcze ile pieniążków wręczymy, mysle ze nie mniej niz 300 zl. A Wy ile zamierzacie dac ?
No i u mnie bedzie spiewala Pani Basia i wycisnie lzy wszystkim gosciom :-) Tramwajem sie nie przejmuje zupelnie, natomiast martwi mnie cos innego - boje sie ze przed kosciolem jest za malo miejsca i ze goscie beda sie tłoczyć w kolejce do zyczen. :-)))))))))))
pozdrawiam Was serdecznie :-)
Nie wiem jeszcze ile pieniążków wręczymy, mysle ze nie mniej niz 300 zl. A Wy ile zamierzacie dac ?
No i u mnie bedzie spiewala Pani Basia i wycisnie lzy wszystkim gosciom :-) Tramwajem sie nie przejmuje zupelnie, natomiast martwi mnie cos innego - boje sie ze przed kosciolem jest za malo miejsca i ze goscie beda sie tłoczyć w kolejce do zyczen. :-)))))))))))
pozdrawiam Was serdecznie :-)
Milia mam ilka pytań.
Osobno sie umawialaś z p. Basią???
Ile p. Basia "bierze" za oprawe muzyczną???
Chciałabym sie z nią skontaktować ale nie bardzo wiem jak.
Jak byliśmy w kościele to ksiądz nic nam o p. Basi nie mowił chociaż pytaliśmy o oprawe muzyczną - masz może jakiś namiary na nią?
A :)
Osobno sie umawialaś z p. Basią???
Ile p. Basia "bierze" za oprawe muzyczną???
Chciałabym sie z nią skontaktować ale nie bardzo wiem jak.
Jak byliśmy w kościele to ksiądz nic nam o p. Basi nie mowił chociaż pytaliśmy o oprawe muzyczną - masz może jakiś namiary na nią?
A :)